horoszkóp

Jennifer Anistonnak angol modell az új szerelme

2007.06.07. 18:42
Pár hete már találgatták a lapok, ki lehet az a jóképű ismeretlen férfi akivel többször is látták Jennifer Anistont romantikázni? Most kiderült: a Jóbarátok Rachelje kihalászott magának egy Levi's reklámfiút.

A Vince Vaughn-nal történt szakítása óta egyedül lévő Aniston majdnem egy év után randevúzik először. Csak épp azt nem tudta eddig senki, hogy kivel.

A titokról most fellebbent a fátyol: a 38 éves színésznő új szerelme egy 36 éves brit modell, Paul Sculfor, és már jó pár hete randevúzgatnak egymással - derül ki a People magazinból. "Nagyon szeretnivaló fiú" - mondja róla egy volt barátja és szerelme, az előkelő Lady Victoria Hervey." Egy igazi úriember. Nagyon udvarias - ez egyszerű dolgokban is megnyilvánul, például kinyitja az ajtót, előreenged, ilyesmi." Úgy néz ki a Jóbarátok sztárja megfogta az Isten lábát Sculforral.

Underwater love

A modell korábban bokszolt és építőmunkásként dolgozott, mígnem egyszer csak feltűnt Christian Dior és Jean Paul Gaultier reklámarcaként. Itthon egy Levi's farmerreklámból ismerhetjük amiben egy vízbe fúló halászt játszik, akit három hableány ment meg, akik annyira megvadulnak a gyönyörű férfi és a tökéletes farmerja láttán, hogy visszacibálják őt az életbe.

A halászfiúnak nem Aniston volna az első celebfogása: megismerkedésük előtt majdnem két évig randizgatott George Clooney exnejével, Lisa Snowdonnal.

Anistonnal először egy Santa Monica-i étteremben a Shutters Hotelben látták együtt vacsorázni, ahol az asztalra való várakozás közben Sculfor kedvesen simogatta a színésznő hátát, majd a tengerre néző részen foglaltak helyet. A romantikus vacsorát gyertyafényben, egymás kezét fogva költötték el, miközben ásványvizet kortyolgattak.

Távlati kilátások

Sculfor, aki jelenleg Los Angelesben él és egy New York-i modellügynökséggel van szerződése, a brit Mirror című lapnak régebben már elmondta, az ő szakmájával nehezen fér össze a szerelem: "Nehéz ebben a szakmában normális párkapcsolatot fenntartani - a vége mindig az, hogy a kapcsolatot a telefonon tartja az ember." A színésznő rajongói most drukkolhatnak, hogy a szerelemben eddig nem túl szerencsés Aniston végre révbe érjen. Mondhatni kikötőbe. Akár halászhajóval is.