Daniel Smith haláláról egyelőre annyit lehet tudni, hogy drognak vagy alkoholnak nem volt hozzá köze.

Anna Nicole Smith, az egykori playmate és botrányhős fia vasárnap hirtelen elhalálozott. A tragikus halál három nappal azután történt, hogy Anna Nicole Smith életet adott lányának.

Anna Nicole Smith

Howard K. Stern, A. N. Smith ügyvédje a Reutersnek elmondta, hogy Daniel Smith halott, de a halál okát nem volt hajlandó elárulni. Arra hivatkozott, hogy még ők sem tudják, pontosan mi okozta a fiú halálát. Egy közleményben viszont kinyilvánították, hogy valószínűleg a tragédiához nem volt köze se az alkoholnak, se drogoknak.

A közleményben még az állt, hogy Anna Nicole Smith nagyon szomorú fia elvesztése miatt, aki az öröme és büszkesége volt, és egy nagyszerű ember.

Daniel Wayne Smith, Anna fia épp a Bahamákon tartózkodott, ahol harmincnyolc éves édesanyja csütörtökön szülte meg lányát. Az új gyermek édesapja személyazonosságát Anna Nicole Smith egyelőre nem árulta el, de a bulvárlapokban egy paparazzo, Larry Birkhead neve merült fel.

A fiút lehetett látni a "The Anna Nicole Show" című valóságshow-ban, amit az amerikai E! csatornán adtak.

Anna Nicole Smith 1993-ban lett az év playmate-je, és azóta is folyton lehetett róla hallani valamit a sajtóban. 1994-ben azzal keltett botrányt, hogy hozzáment egy 89 éves olajmágnáshoz, J. Marshall Howardhoz, akivel egy sztriptízbárban találkozott. Az idős férj 1995-ben elhalálozott, azóta folyik az örökösödési per Anna Nicole Smith és Howard fia, E. Pierce Marshall között. Most Smith esélyei jelentősen megnőttek, mert júniusban meghalt J. Marshall Howard fia.