Az énekesnő úgy döntött, hogy a szcientológusok által propagált módszerrel, vagyis teljes csendben szül majd, ha itt az idő. Christina Aguilera pedig programozott császárral hozza majd világra babáját pár nap múlva. A két énekesnőn kívül még számtalan hazai és külföldi celeb várja, hogy idén megszülessen az első, vagy a következő gyerek.

A várandós énekesnő úgy döntött, hogy a Szcientológia Egyház által kultivált szabályok szerint teljes csendben hozza majd világra gyermekét, vagy egyesek szerint ikreit. A módszer lényege, hogy a vajúdó anyának, valamint az őt segítő embereknek, orvosoknak nem szabad megszólalniuk, különben ártanak a babának és feleslegesen stresszelik „Bár tisztában ban azzal, milyen nehéz lesz megállni, hogy ne kiabáljon, megérti, hogy a babának miért van szüksége a csendre” – nyilatkozta a celeb egyik barátja.

Az ötlet állítólag Katie Holmestól származik, aki maga is ezt a módját választotta a szülésnek, amikor életet adott Tom Cruise-zal közös gyermekének, Surinak. A színésznő azonban nem az egyetlen ember Lopez környezetében, aki hisz a szcientológusok tanaiban, hiszen a celeb édesapja immár húsz éve az egyház tagja, akárcsak egyik barátnője, Leah Remini is. Bár Lopez többször is tagadta, hogy csatlakozni akarna, az angol People információi szerint férjével, Marc Anthony-val együtt részt vett egy tisztító tanfolyamon.

A szintén várandós Christina Aguilera sem a legszokványosabb módon ad életet gyermekének. Úgy döntött ugyanis, hogy nem természetes úton, hanem programozott császárral hozza majd világra a babát. Egészségügyileg ugyan nem indokolt a beavatkozás, de a celeb nem szeretné átélni a természetes szüléssel járó fájdalmakat. Ha minden terv szerint megy, akkor az énekesnő gyermeke január tizedikén látja meg a napvilágot.

Időközben a bulvárlapok még jó pár hírességet „vádoltak meg” azzal, hogy terhes. Igaz, többségükről kiderült, hogy valójában nincsenek áldott állapotban. Jennifer Aniston karácsony után jelentette be, hogy a National Enquirer tévedett, amikor azt állította, hogy várandós. Nicole Kidman szóvivője pedig pár nappal később cáfolta a Daily Mail exkluzív információit. A két színésznővel szemben viszont biztos, hogy babát vár Jessica Alba, aki kijelentette, hogy nagy pocakkal nem áll az oltár elé, Lily Allen, aki csak pár hónapja ismeri gyermeke apját, Ed Simonst, valamint Nicole Richie, aki párjával egyelőre még nem döntötte el a baba nevét, és Halle Berry, akinek régi vágya teljesült azzal, hogy sikerült teherbe esnie.

Persze a hazai celebek sem tétlenkednek. Ott van például Fekete Pákó, akit nemsokára mennyasszonya, Ágica örvendeztet meg egy csöppséggel, vagy megasztáros Szabó Eszter, aki pár hónappal első gyermeke születése után esett teherbe, és a kicsi idén látja meg a napvilágot. Csollány Szilveszter és felesége márciusra várja második közös gyermeküket, aki újfent egy kislány lesz. A Hooligans dobosa, Kiss Endi szintén apa lesz – immár másodszorra, kedvese, Vera ugyanis a harmadik hónapban van. Palotás Petra is áldott állapotban van. A műsorvezetőnő a Blikknek nemrég elárulta, nem szeretné, ha párja, Mirkó jelen lenne a szülésnél.