Bakács Tibor Settenkedő válik

2007.02.06. 15:42
Bakács Tibort egy olvasónk látta újdonsült barátnőjével. A kritikus nem kívánt nyilatkozni a történtekről, helyette állást ajánlott újságírónknak.

"Settenkedő, nevét el sem tagadhatja, annyira fél attól, hogy felismerik. Mikor megjelent egy csendes budai étteremben - két vendég és a pincér - azonnal magára húzott egy paravánt. Talán nem akarta, hogy lássuk, hogy maximum 22 éves barátnője jelenlétében megállás nélkül telefonál?" - tette fel költői kérdését a Velvet egyik feljelentője.

Klikk!

Mikor felhívtuk Bakács Tibort, hogy ellenőrizzük a hír valóságtartalmát, leginkább indulatával találkoztunk: "Ez hír magának?! Nem szégyelli magát!? Az nem hír, hogy a feleségem elhagyott? Ezt nem tudta? Arra nem gondol, hogy a gyerekeim majd olvassák ezt? Keressen meg, szerzek magának egy jobb állást" - kelt ki magából, majd nyomatékot adva szavainak, lecsapta a telefont.

Bakács Tibor viszonya a sajtóval régóta nem felhőtlen. Szerinte Megasztáros és egyéb, sok pénzzel és ismertséggel járó szereplésének lett az a következménye az, hogy a komoly média már nem tart igényt írásaira. Azóta egy pozsonyi újságnak írogat, amit nagyon élvez, mert szerinte az ottlakó magyaroknak még nincsenek "rettenetes-borzasztó-félreértelmező" áthallásaik. Ráadásul Csiszár Jenővel és Wahorn Andrással közösen beadott műsorterv pályázata is elvérzett egy tévécsatorna műsorválogatásán.

Két gyerek, vallásos nevelés
A Megasztár-zsüritagi karrier előtt filmkritikusként nevet szerzett Bakács házasságából két lánya született. A lányokat vallásos szellemben neveli, de mint a Velvetnek adott interjújában elmondta, nem kötelezi őket templomba járásra. Az exnej iwiw-es adatlapján már kifejezte hozzáállását a frigyhez: férjezettről egyedülállóra változtatta családi állapotát.

Bakács ma már nem szeret újságíró lenni és csalódott a hazai sajtóban is. Jelenleg a pozsonyi lap mellett könyvet ír, a Hunnia Filmstúdiónál producerkedéssel kívánja megváltani a filmipart, és inkább Kazincbarcikán csinálja a kultúrát.