Mischa Barton beesett arcra cserélte le narancsbőrös combját

2009.02.18. 10:50
A korábban soványsága, majd narancsbőrös combja miatt cikizett híresség újra csatlakozott a zörgő csontú sztárok csapatához. Mischa Barton egy szigorú diétának köszönhetően három ruhaméretnyit fogyott, így ismét aggódhatunk amiatt, hogy a csontsoványság újra divatba jön. A 23 éves színésznő mindenesetre nem akar megfelelni mások elvárásainak, csak az a fontos, hogy ő legyen elégedett magával.

A DailyMail információi szerint a 23 éves színésznő félév alatt három ruhaméretnyit fogyott, vagyis az európai méretezés szerint a 40-es öltözékek helyett most a 36-34-es ruhák felelnek meg legjobban az alakjának. A híresség új külsejét többek közt a Párizsi Divathéten prezentálta, és rögtön megindultak a találgatások, hogy mi is történhetett, minek köszönhető ez a drasztikus és kissé ijesztő változás. Mischa Bartont már évekkel ezelőtt is cikizték soványsága miatt, ám miután véget ért a Narancsvidék című sorozat, búcsút intett az anorexiás külsőnek - írja az angol lap.

Abaca 176749 006

Elégedett?

A súlygyarapodás miatt azonban többen is kritizálták, főként azt követően, hogy tavaly nyáron lefényképezték narancsbőrös combját. Úgy tűnik, az ifjú híresség a szívére vette mindezt, és nagyon szigorú fogyókúra keretében megszabadult a feleslegesnek tartott kilóktól. A drámai változás ellenére Mischa Barton nemrég azt nyilatkozta a Cosmopolitan magazinnak, hogy elégedett külsejével, és inkább magunknak kell megfelelnünk, nem más emberek elvárásainak.

Mozgalmas magánélet

Mischa Barton súlyvesztéséhez természetesen nem csak a negatív megjegyzések, de a magánéleti problémák is hozzájárulhattak. A színésznő még decemberben kezdett el randevúzni a Kooks frontemberével, Luke Pritchard-dal. Röviddel ezután Bartont hírbe hozták a Tom Wright rendezvényszervezővel és dj-vel, és felmerült, hogy barátjával szakítottak. A színésznő nemrég tagadta ezen híreszteléseket, és azt állítja, hogy a Valentin-napot is együtt töltötték. Az ittas vezetést felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszó celeb azért nemrég beiktatott egy leszbikus csókot sűrű programjába.

Abaca 176551 001

Újra trend a zörgő csont?

Bármi is az ok, a DailyMail úgy véli, Mischa Barton példája azt jelzi, hogy Hollywoodot ismét ellepik majd a zörgő csontú hírességek. 2005-ben nagyon sok kritika érte Rachel Zoe stílustanácsadót, hiszen a legsoványabb celebek - mint például Barton, Nicole Richie és Lindsay Lohan - is az ő ügyfelei voltak, így részben őt tették felelőssé a fiatal lányok körében egyre népszerűbb soványságkultusz térhódításáért. Zoe, aki szintén nem a molett híresség közé tartozik, tagadta ezeket a vádakat.

Ezzel párhuzamosan több celeb is zászlajára tűzte, hogy küzdeni fog ezen trend ellen. Kate Winslet például a mai napig büszkén hangoztatja, hogy elfogadta külsejét. Egyúttal több, az anorexiával kapcsolatba hozható halálesetet követően a divatszakmán belül is felléptek a túlságosan sovány modellek alkalmazása ellen. A Daily Mail szerint azonban az utóbbi időben aggasztóan nő a csontsovány híresség száma. Bár Lindsay Lohan az utóbbi időben mintha magára szedett volna pár kilót, most újra lefogyott, és a vézna sztárok táborát erősíti Anne Hathaway is. Természetesen kivételek mindig akadnak; ott van például Jessica Simpson, aki szemben úszik az árral. Igaz, ő sem úszta meg a gúnyos megjegyzéseket.