A sztárfocista feleségét súlyos kétségek gyötrik mostanában felkarjait illetően. Ő, aki mindig is kínosan figyelt a testére, szörnyű problémával néz szembe: a petyhüdtséggel.

David Beckham amúgy is sáskatestű neje leadott pár kilót a nagy rohanásban, míg a leendő házukat keresgélte Los Angelesben, és most aggódik: a súlyveszteségtől ugyanis meglöttyedt a felkarja - tudósít a tragédiáról a FemaleFirst-től.

Beckhamné aggodalma jogos, hiszen nem mindegy, hogy az embernek milyen állapotban van a felkarja, amikor az Egyesült Államokba érkezik. Lehet, hogy szottyadt karja miatt nem kapja meg álmai filmszerepét, vagy esetleg nem áll szóba vele majd szomszédja, Tom Cruise? És különben is, hogy fog mutatni a készülő valóságshowjukban?!

A brit Grazia magazin szerint: "Victoria

Nehéz az élet

De mi legyen, ha már megtörtént a baj? Valamit muszáj tennie a volt Posh Spice-nak. Állítólag Beckham arra biztatja a 33 éves nejét, hogy inkább erősítő gyakorlatokat végezzen, semhogy kés alá feküdjön. Egyelőre nem tudni, Beckhamné melyik megoldást választja, de az idő majd lerántja a leplet erről a rejtélyről is.

Egy magát meg nem nevezni kívánó forrás szerint "Victoria tudja, hogy a kondizással örökké tartana, míg rendbe hozza karját. Úgy érzi, óriási nyomás nehezedik rá, mert mikor megérkezik Los Angelesbe, mindenki tüzetesen megvizsgálja majd minden porcikáját."