Benkő Dániel megdöntötte ocsmánysági rekordját

2009.02.02. 13:35
A lantművész most az RTL Klub Mónika show-jában kapott lehetőséget a szereplésre, ahol megismerkedett három hölggyel, akik állítólag szívesen szülnének neki gyereket. A pipaszárlábait mutogató faszharcos táncot is lejtett a lányokkal, akik között van erotikus pornószínésznő, sőt a melleit szigetelőszalaggal leragasztó versenyző is. Összegyűjtöttük Benkő Dániel ocsmány cselekedeteit, szavazza meg, melyik a legundorítóbb!

Benkő Dániel, a szabadszellemű lantművész újabb extrém cselekedettel szórakoztatta a nézőközönséget, amit az RTL Klub hétfő ad le a Mónika show keretei közt. Itt babérkoszorúval a fején táncol egy-két hatalmas termetű hölggyel, és hirdeti az igét, hogy dugni márpedig kell. Főleg neki, hogy gyereke lehessen.

Nemzés céljából keresi társát

A csapongó faszművésznek még januárban jósolta meg Frabato az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy egy ismeretlen nőtől gyermekáldásra számíthat. Benkő ezért felhívást intézett az ország asszonyaihoz: szüljenek neki gyermeket. A Mónika show-ban három jelentkezővel találkozott Benkő Dániel, akik biztosították odaadásukról, csókolgatták, sőt, még táncoltak is egyet a médiafüggő celebbel, aki, ha kell, ha nem, a farkát veri, a szexet reklámozza és megbotránkoztatja a nézőket.

A három asszony, Stella, Foxy és Edina táncot is lejtett szerelmének tárgyával. Azt nem tudjuk, hogy Benkő mi alapján fogja kiválasztani a későbbi anyát, a versenyzők azonban mindent megtettek, hogy elcsábítsák a lantművészt. Stella például lazán öltözött a táncra: a bőrnadrágot viselő túlsúlyos lány szigetelőszalaggal ragasztotta le mellbimbóit, majd háját ringatva próbálta elcsábítani. Foxy erotikus nyögéseit mutatta be a közönségnek, ám Benkő még így is bepróbálkozott Erdélyi Mónikánál, aki szerint a lantművész senkinek sem árt azzal, amit csinál.

Hogy ez mennyire érdekfeszítő, döntsék el önök, annyit előzetesben elárulunk, hogy ringó hájú asszonyok és Benkő Dániel tánca nem lesz egy nagy élvezet. Ha túlélték a megpróbáltatásokat, szavazzanak, melyik volt az eddigi legvisszatetszőbb megnyilatkozása.

Önkifejezési formák

Minden a meztelen gitározással kezdődött még évekkel ezelőtt, ugyanis akkor ébredt rá a nagyapakorú lantművész, hogy nemi szervét a nagy nyilvánosság elé kell tárnia. "Egyik nap felkeltem, és rácsodálkoztam, milyen szép a faszom. Úgy éreztem, nem foszthatom meg a közönségemet ettől a látványtól, azt akartam, mindenki érezze az illatát és az ízét", nyilatkozta a Velvetnek még 2005-ben.

A lavina azonban csak három évvel később, 2008-ban indult be, amikor részt vett az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című ismertemberes valóságshow-jában. Az argentin dzsungelben nem volt menekvés, önkifejezete magát. Meztelenül szaladgált a fák és a celebek között, akik nem igazán voltak elragadtatva a faszharcos szabadszelleműségétől. Ezzel nem ért véget a pucérkodásl: egy éjjel nem bírta tovább az ösztöneivet, és önkielégítést végzett az ágyában, sőt, Somához is felmászott, hátha számíthat némi melegségre. Nos, nem.

A faszművész itt konszolidált

A valóságshow-val nem ért véget Benkő jelenléte a médiában, sőt. A rejtőzködő szabad szellem újabb lehetőséget kapott, elsősorban az RTL Klub képernyőjén. A januárban az újraindult Vacsoracsatában egy másik oldalát mutatta be a köztársasági érdemrend birtokosa, aki úgy tűnt, egyáltalán nem mutat tiszteletet senki iránt.

Bélgázzal bombázott

Az adások alatt többször is megmutatkozott állatias jelleme. Horváth Éva, egykori szépségkirálynő lakásában már a megérkezés után nem sokkal bélgázait engedte útra az éterben a többiek "örömére". A szellőztetés után persze eltűnt a belekből kiáramott bűz, bár a hatás nem tartott túl sokáig. Benkőt ugyanis az sem zavarta, hogy éppen vacsoráznak, közben is eleresztett egy-két illatfelhőt, ami igencsak kiborította a társaságot.

"Aminek jönnie kell, azt én kiengedem", magyarázta Benkő az egykori szépségkirálynő lakásában elkövetett cselekedetet, majd kifejtette, hogy felhagyott ezzel a tevékenységgel, miután Horváth Éva jelezte nemtetszését, és már csak büfögött. Habár Bárdosi Sándor jól szórakozott az eseten, légfrissítőket szerelt fel az asztal lábaira, amikor vendégségbe várta a celebeket.

A faszharcos szerint egyébként Horváth Éva lakása túl steril, így ő biztosan nem szokott fingani. Az egykori szépségkirálynő lakásával ellentétben Benkő Dániel otthonát nem illethetjük a steril jelzővel, nála ugyanis kosz és káosz uralkodik. Ennek a csatatérnek lehettek szemtanúi a Vacsoracsata vendégei is, akiket a konyha megtekintése után a hányinger kerülgetett. Benkő ételkészítési módszere is hagy némi kivetnivalót maga után, a kutyaszőr ugyanis az ételek egyik fontos összetevőjévé vált.