horoszkóp

Kate Beckinsale a sok szexre esküszik

2007.03.26. 12:24
A színésznő azt vallja, a boldog házasság titka, hogy a férfi sok szexhez jusson, a nő pedig kellően kívánatosnak érezze magát ahhoz, hogy szexelni legyen kedve. A második házassága már ennek jegyében működik, és működik.

A hollywoodi színésznő elárulta, hogy férjével, Len Wiseman rendezővel való kapcsolata igen szenvedélyes. A She magazinnak adott interjújában úgy fogalmaz: „Szerencsém van, hogy a férjem értékel engem. A nők attól érzik magukat szexinek, ha érzik, hogy vonzónak és kívánatosnak tartják őket. A férfiak attól érzik magukat szexinek, ha szexelnek. Ha be tudod lőni azt az arányt, amikor a férfi sokszor szexelhet, a nő pedig kellően kívánatosnak érzi magát ahhoz, hogy szexelni legyen kedve, megtaláltad a működő házasság titkát. Az pedig, hogy anya lettél, nem jelenti azt, hogy nem lehetsz kívánatos”.

Beckinsale ezek szerint sikerrel úrrá lett önértékelési problémáján: egy éve még azon búsult, hogy túl nagynak találja a fenekét. A színésznővel férje, az Underworld rendezője azért mégiscsak elégedett lehetett, elvégre csak nem osztotta volna egy nagyfenekű vámpírra a film második részének szerepét. Azt is bevallotta: férje igencsak szexisnek találta a jelmezként viselt szűk latexruháját. Az első rész egyébként valóságos családi projektként készült: a nej mellett Beckinsale előző házasságából származó kislánya, az akkor ötéves Lily is kapott egy kisebb szerepet.

Szex nélkül is működhet

Beckinsale szerint előző férjével, Michael Sheen angol színésszel, kislánya apjával is kiegyensúlyozott a kapcsolata, igaz, itt ezt már szex nélkül kellett megoldania. De megtette: „Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy Lily számára megfelelővé tegyük ezt a helyzetet, és nagyon büszke is vagyok rá, hogy sikerült.”

A kiegyensúlyozott kapcsolatnak köszönhetően Sheen is szinte a család része: „Mikor mindhárman itthon vagyunk, sokszor járunk el Lilyvel négyesben. De az is működik, hogy Michael vigyáz rá, hogy Len és én kicsit kimozdulhassunk”.