horoszkóp

Mennyit érnek Gáspár Bea mellei?

2007.04.05. 23:56
Gáspárné a tönk szélén lehet, ha másfél millióért levetkőzne a Playboynak. Nekünk van jobb ötletünk, de ehhez az Önökre is szükség van. Segítsenek összegyűjteni kétmilliót Beának, hogy rajta maradjon a ruha!

Mentsük meg Beát!

Szerintünk egy kísérletet megér a dolog: hozzunk össze Bea asszonynak kétmilliót, hogy ne kelljen vetkőznie! Ehhez beüzemeltük a 06/91-331-301 sms-számot, amire a BEA ASSZONY szavakat kell elküldeni, és ez még pénzbe is alig kerül, hisz egy sms ára mindössze 75 Ft + ÁFA, azaz bruttó 90 forint. Ha ebből a sok kicsiből két hét alatt - tehát április 20-ig - összejön kétmillió forint, úgy Gáspár Bea az egészet megkapja, azzal a feltétellel, hogy saját üzleti céljait alapozza meg vele - vetkőzés nélkül.

Miért is?

Gáspár Bea 2005 nyarán már megmutatta, amit roma családanyáknál nem szokás: bikiniben pózolt a CKM-nek. Akkor jó nagy családi balhé lett belőle, mert férje kivételével az egész család és rokonság kiakadt az akción. Ebből megjósolható, hogy a Playboy felkérése kapcsán most még nagyobb balhé várható.

Győzike neje ugyanis konkrét csöcsvillantásra kapott ajánlatot: a Playboy íratlan szabályai szerint a fotómodelleken a bugyi maradhat, de a melltartónak le kell kerülnie. A roma tradíciók szerint pedig kétgyermekes roma családanyától már egy ilyen nyilvános bikinizés is erősen rezegteti a lécet, de a cicimutogatás végképp nem fér bele a családmodellbe.

Klikk!

Az érvényesülés útja

Pedig Bea asszony csak arra vágyik, hogy anyagilag ne kelljen férjétől függenie. Írt már szakácskönyvet, volt úgy, hogy saját főzőműsort indít, ura pedig látszólag támogatja: mindehhez csak annyit kötött ki feltételül, hogy a karriertörekvés ne álljon a vacsorafőzés útjába. Gáspárné eddigi próbálkozásai azonban nem mondhatók sikeresnek: a főzőműsort végül elbukta, és bár a CKM-es fotókért annak idején ötmillió forintot kapott, az valószínűleg a családi kasszában végezhette, mert - mint a reménybeli Playboy-modell nemrég bevallotta -, a mai napig Győzőtől kapja a konyhapénzt. Ez pedig őt igen zavarja.

De miért is kéne Gáspár Beának belemennie mindebbe? Miért kéne cicit villantania csak azért, mert önálló bevételeket szeretne? Szerintünk akkor már inkább azért kapjon pénzt, hogy nem vetkőzik le. Hisz a hülyének is megér mondjuk kétmillió forintot Gáspárék családi békéje! Kell az nekünk, hogy a showban aztán majd részeken keresztül nézzük azt a királydrámát, amint a nagyszülők mondjuk ki akarják tagadni menyüket, vagy hogy Virágot az oviban ezzel cikizik?

Nem semmi lett volna

Pedig ez igazán semmiség volna ahhoz képest, hogy Bea asszony férje pár héttel ezelőtt egyenesen azt ígérte be, hogy valóságshowjukban egy egész ország láthatja majd, amikor megszületik a következő Gáspár-bébi. Azt, ahol a gyerek kijön, magyar celeb tévéadásban eddig nem villantotta meg - sőt még a műfaj királynője, az igen rutinos Britney Spears is csak gyerekszülés nélkül - szóval roma tradíció ide vagy oda, ez már magában is igazán forradalmi áttörés lett volna. Azóta persze kiderült, hogy nem fogunk mi szülést látni a Győzike-show kamerái előtt, mivel - a Gáspárék körüli hírek legtöbbjéhez hasonlóan -, Bea asszony terhességének híre sem igaz.

Klikk!

A Playboy-felkérés azonban változatlanul igaznak tűnik. És itt a kérdés: tényleg csak ez az egy módja van Gáspár Beának, hogy saját pénzkeresethez jusson?
És vajon tényleg szüksége van erre a Playboynak?
És tényleg ez kell az ország csöcsmagazin-fogyasztóinak?
Hamarosan kiderül.

Azok számára, akik esetleg úgy gondolják, minek vágjanak kétmilliót a Gáspár-családhoz, mikor ki nem állhatják őket, felvázolunk egy más értelmezési lehetőséget: ők inkább arra gondolva nyomjanak egy smst, hogy nem is biztos, hogy Gáspár Beával tesznek jót, hanem mondjuk minden médiafogyasztóval.

Ha pedig április 17-én csak az derül ki, hogy önök mégsem elég kísérletező kedvűek, és az smsekből befolyó összeg nem éri el a kétmilliós összeghatárt, akkor sem kell aggódniuk, mihez kezdünk a pénzzel: ez esetben a pénzt egy állatmenhely kapja. A rászoruló állatoknak mindenképp jól jön: nekik például nem nagyon van lehetőségük eldönteni, mit tennének meg egy kis kajáért és szállásért.

Hogyan adakozhat a média jobbá tételére?
Ha adakozni szeretne, küldjön egy sms-t a 06/91-331-301 sms-számra. A számot felhívni nem érdemes, az csak szöveges üzenetek fogadására képes. Az sms szövege BEA ASSZONY legyen, és bár nagyon vicces dolog Győzikésen Bejának ejteni Gáspárné keresztnevét, ezt írni mégsem érdemes, mert a rendszer sajna nem tudja feldolgozni. Az sms ára 75 forint + ÁFA, azaz összesen bruttó 90 Ft, a gyűjtés 2007. április 20-ig tart. Amennyiben kérdése merülne fel a szolgáltatással kapcsolatban, azokra az 1-371-4820-as alapdíjas telefonszámon tud választ kapni.