horoszkóp

Az év legsúlyosabb szerelmi négyszöge

nsz
2009.02.11. 10:54
Benkő Dániel még a Mónika Show-ban ismerkedett meg Foxyval, akit még a férje is kidobott Benkő-imádata miatt. A nagydarab szinkronszínésznő állítja, komolyan gondolja a rajongást, még a tengerimalacait is Benkőről nevezte el. Foxy most kollégájánál, Koroknay Gézánál lakik, akivel egy ágyban alszanak, de nincs köztük semmi. Koroknay közben belezúgott kolléganőjébe, így pizsamát vásárolt, mert eddig meztelenül aludt Foxy mellett, aki nem kell a lantművésznek.

Szerelmi négyszöge keveredett Benkő Dániel, akinek januárban azt jósolta Frabato az RTL Klub reggeli műsorában, gyermekáldásra számíthat. A lantművész természetesen minden követ megmozgatott, hogy a jóslat beteljesülhessen, így kihirdette: keresi leendő gyermekének anyját. Benkőnek az RTL is segítséget nyújtott - alig néhány hete ismerkedett meg három jelentkezővel a Mónika Show-ban, akik közül valójában csak kettő szülne neki gyereket.

Szerelmi sokszögünk főszereplőnőjét, Foxyt már korábban is említettük, ő csókolta szájon Benkőt a Mónika Show-ban. Egyébként Foxynál már ott elakadtunk, hogyan is lett ő Simon Évából Szamos Eszter. Az pedig csak ezután jött, hogy kidobta a férje a Benkő-rajongás miatt, ám házastársa talán még mindig visszafogadná, mert 15 év sok idő. Foxy ezután a tengerimalacaival és Benkő fotóival együtt kollégájához, Koroknay Géza szinkronszínészhez költözött, aki felajánlotta neki, ott lakhat, amíg nem költözik a lantművészhez. Öregember nem vénember, vallja Koroknay, aki belezúgott Foxyba.

Simon Éva először Simon Eszter lett, mert már foglalt volt a neve a színészvilágban. Később férjhez ment, így lett belőle Szamos Eszter. Pontosabban Szamos Eszter, aki Benkőbe szerelmes évek óta, és fogyni is hajlandó lenne érte, de még plasztikáztatni is.

Így kezdődött

"Évekkel ezelőtt megláttam őt egy reggeli műsorban beszélni, ahol csodálatos dolgokat mondott. Én Buddhista Főiskolára járok, és teljesen olyan volt, mintha épp egy keleti eszmerendszert fejtett volna ki. Tátott szájjal néztem, így indult az egész. Aztán néhány hónapja meghívtak minket a Cool Night-ba, együtt. Akkor szerettem bele teljesen, mert akkor megéreztem a férfias kisugárzását is", mondta Foxy a Velvetnek.

"Akkor sajnos nem tudtam megszerezni a számát, ugyanis senki nem adta ki nekem. A Cool Night után szerettem volna beszélni vele, de engem rögtön taxiba raktak és elvittek, mert a Cool Night-os produkció olyan, hogy taxival hoznak-visznek. Mondtam én, hogy megvárnám, de nem engedték. Aztán felhívtak a Mónika Show-ból, hogy vállalnám-e, hogy beszélek erről, merthogy látták a Cool Night-ot, és természetesen igent mondtam. A Mónika Show egyébként nagyon jó volt, főleg az, hogy megcsókolhattam és testi közelségbe kerülhettem vele. Egy kicsit rosszul esett, hogy a végén nem nekem adta a képet, de azért az is valami, hogy megkaptam az üvegcsét", áradozott a szinkronszínésznő, akinek bejönnek Benkő fallosz szobrai, főleg, ha tényleg ő volt a modell.

A férj a tengerimalacoktól akadt ki

Foxy mindeközben férjnél volt, illetve van. 15 évet töltött együtt párjával, aki nem bírta elviselni a Benkő iránti rajongást, és búcsút intett nejének. "Ez egy mindent elsöprő szerelem. 15 évig együtt voltam a férjemmel, de annyira erősen szeretem Benkőt, annyira kívánom, hogy már nem tudtam együtt lenni a párommal. Kiplakátoztam a falat Benkő képeivel, aztán megszülettek a tengerimalackák, és róla neveztem el a három kismalacot: Benkő / Dániel / A nagy ő. Na ekkor mondta azt a férjem, hogy ebből elég legyen, és oldjam meg máshogy, de ne vele. Ezután az egyik kollégám, Koroknay Géza azt mondta, hogy mivel egyedül lakik, odaköltözhetek, amíg nem tudom megtenni ezt Benkővel", tudtuk meg Foxytól a szövevényes történet egy újabb részletét.

Foxy férjét, Szamos Györgyöt is megkerestük a történettel, aki elmondta, azóta nem aludt rendesen, hogy neje elköltözött tőle. "Nem tudom mi történt, egyszer csak megbolondult: kitapétázta a lakást, majd jött a tengerimalackák névadása - ekkor akadtam ki. Mondtam neki, hogy ez így nem mehet tovább: ha mással akarsz élni, akkor menj. Így költözött Gézához. Nem is alszom éjszakánként, állandóan fönt vagyok, amióta elment. Nem tudom, hogy alakult ki benne ez az egész, egyszer csak megjelent. Lehet, hogy olvasta valahol vagy egyszer csak rákattant, de lehet, hogy a filozófiai hajlam, vagy a szabadságérzés miatt. Én megértettem, de én nem tudok ezzel együtt élni. A házasságunk egyébként rendben volt. Persze, minden házasságban vannak apró összezördülések, hiszen mindenki haza hozza a problémákat a munkahelyéről. Nem tudom, hogy visszafogadnám-e, ahhoz az kellene, hogy végleg maga mögött hagyja a bolondságát", nyilatkozta a Velvetnek Szamos, akinek fogalma sincs, mitévő legyen.

Koroknay Géza is Foxyért lángol

Persze nemcsak Szamos nem tudja, mit csináljon, de Koroknay sem, ugyanis ő is beleszeretett Foxyba, aki ennek ellenére is Benkő Dánielt szereti. "Hihetetlen lánggal ég bennem a szerelem, de türtőztetem magam. Nagyon régóta ismerjük egymást Foxyval, sokat beszélgettünk, de korábban föl sem merült bennem, hogy bármit is kezdjünk egymással. Most pedig hihetetlenül szeretem, de uralkodnom kell magamon és tűrnöm kell ezt a helyzetet, ami időnként depresszió közeli állapotba sodor. Van, hogy egész nap nagyon rosszul érzem magam ettől, de amikor kedvesen szól, akkor nem tudok haragudni rá. Valahogyan el kell viselnem ezt a Benkő-imádatot, amit nem tudom, hogyan értékeljek, mert nekem Benkő nem férfi. Állandóan a nemi szervekről beszél, de amelyik kutya ugat, az nem harap. Érdekes, én erről nem szoktam beszélni, hanem inkább harapok. Most ugye harapás nincs, de azért ettől függetlenül mégiscsak jól esik a lelkemnek, hogy ott van, és láthatom", nyilatkozta a Velvetnek Koroknay, aki azt is elárulta, hogy a lakása egyszobás, így egy szobában alszanak Foxyval.

"Mi egy ágyban alszunk, nincs külön hálószoba. Egy ágyban, egymástól harminc centi távolságra. Én eddig meztelenül aludtam, úgyhogy most, hogy az érzelmeim elragadtak, pizsamát vásároltam magamnak", mondta a hatvan éves szinkronszínész, aki igazi önzetlenséggel bizonyítja, mennyire szerelmes kolléganőjébe. "Egy csomó kép megsemmisült, mert a férje úgy tépte le őket, hogy nem tudta már áthozni, úgyhogy én vadásztam a netről, lefényképeztem Benkő könyvét a könyvesboltban, aztán kinyomtattam neki a képeket. Amit lehetett, én maximálisan aládolgoztam, hogy valahogy beinduljon rá Benkő", tette hozzá Koroknay, aki a Szomszédok című tévésorozatban is feltűnt fénykorában.

Foxy kollégájának egy másik oldalát is bemutatta. "Elmentünk moziba Gézával, mert el akart vinni, hogy egy kicsit tudjak lazítani. Annyiszor emlegettem Benkőt, és állandóan az ő cédéjét hallgattatom vele a lakásban, meg a kocsiban is. Ő persze kiakadt, hogy ezt nem bírja tovább, és annyira ideges lett, hogy a parkolóházban beletolatott az oszlopba, és összetörte az autóját", egészítette ki Koroknayt kolléganője, aki kifejezetten kapósnak tűnik: a Mónika Show forgatása után bepróbálkozott nála a pornózó Stella LaRocca és kedvese, a Benkőnél tartott uzsonnacsatán pedig a pornós idős úr igyekezett ágyba csábítani az asszonyt.

Ha kell, lefogy és plasztikáztat

A 39 éves Foxy jelenleg arra vár, hogy Benkő lépjen, bár kifejtette, azért küld majd neki egy Valentin-napi sms-t, hiszen már cseréltek telefonszámot is. "Volt, hogy felhívtam, ő pedig azt mondta, hogy majd ő is fog hívni. Én Valentin-napra is küldök majd egy sms-est neki", tette hozzá a szinkronszínésznő, aki úgy érzi, bármeddig várna a faszművészre. Sőt, le is fogyna, és még plasztikáztatná is magát, ha arra lenne szükség. A súlycsökkentés egyébként nemcsak Benkő miatt érdekli, ő sem érzi jól magát a bőrében. "Mindenképpen fogynom kellene egy kicsit, hogyha gyereket szeretnénk közösen Benkővel. A Mónika Show után rengeteg kritika ér engem: hájtengernek, és hústoronynak is neveztek már. Mindenképpen szeretnék fogyni", mondta a szinkronszínésznő, akit a Fókusz forgatása közben inzultált is egy járókelő testúlya miatt.

Habár Foxy hihetetlenül odavan Benkőért, úgy tűnik, Koroknay Gézához hasonlóan reménytelen a szerelem. A csapongó lantművész Frabatóra hivatkozik, aki megjósolta neki, gyermeke fog születni. "Nekem nem szerelmet jósoltak, hanem gyermeket. Természetesen tiszteletben kell tartsam az érzéseit, de ez nem az én kompetenciám. Én nem fogok vele párkapcsolatot kezdeni, ez nem lett megjósolva, én pedig hiszek Frabatónak. Tartsuk be a formaságokat. Ha a jós megjósolja, akkor rendben, de a jós ilyet nem mondott", nyilatkozta a lantművész a Velvetnek.