Ben Affleck ismét szerelmes

2004.06.25. 09:38
A színész hányatott szerelmi élete lassan, de biztosan rendeződik. Ez már csak abból is tudható, hogy a bulvársajtó - a nem is oly régi Ben&Jen mintájára - már csak "Benza" néven emlegeti őt és új barátnőjét, Enza Sambatarót. A 26 éves kis barna nem szakmabeli, de ez mindegy is, hisz fülig szerelmes.
Ben Affleck jó ideig búslakodott Jennifer Lopezzel történt szakítása után, később nagyon megküzdött folyamatosan kiújuló bronchitisével, ráadásul új barátnőjének szobatársa szétkürtölte, hogy a színésznek hullik a hátszőre. Úgy tűnik azonban, hogy nemrég kezdődött, ám egyre inkább kibontakozó kapcsolata Enza Sambataro-val talán el tudja feledtetni a színésszel e hányatott időszakot.

"Ez bizony szerelem!"

A csinos, barnahajú fiatal lány nem szakmabeli, bár a médiához van köze: rádiós médiaértékesítőként dolgozik, és mostanában egyre több ismerősének is úgy beszél kapcsolatáról a filmsztárral, hogy "ez bizony szerelem". A pár az elmúlt hetet egymástól távol töltötte, mivel Afflecket egy pókerverseny megnyerése és munkamegbeszélések tartották távol Massachusettstől, ahol új barátnője él és dolgozik.

Sportszerű kapcsolat

A pár május végén ismerkedett meg egy Boston Red Sox baseball-meccsen, és a következő hetekben rengeteget találkoztak. A 26 éves Sambatoro egyik ismerőse szerint "Enza fülig szerelmes", és bár nagyon boldog, ez nem gátolja meg abban, hogy józanul gondolkodjon a kapcsolat jövőjéről. "Egyelőre még nem érzi késznek magát arra, hogy teljes mértékben elkötelezze magát Affleck mellett. Megvan a saját élete és karrierje, és nem szeretné mindezeket feladni." - adta hírül az IMDB.

A lány ezért is nem kísérte el például Afflecket a múlt heti Kaliforniai Állami Pókerbajnokságra, melyen Affleck komoly összeget nyert, de abban maradtak, hogy a szabadidejüket együtt töltik.