A műsorvezetőnő egy rádióadásban mondta ki először, hogy kilépett decemberben felvállalt kapcsolatából. A hír a pár másik felét, Németh Kristófot is meglepte, ő ugyanis nem tudott róla.

Két és fél hónappal azután, hogy otthagyta férjét és összejött Németh Kristóffal, Farkasházi Réka ismét egyedül van. Ezt a Budapest Rádióban vallotta be először a nyilvánosságnak, de magát Némethet is meg tudta vele lepni. A színész ugyanis nem tudta, hogy vele szakítottak: a Barátok közt forgatókönyvét leiskolázó fordulatról ő is csak az érdeklődő újságírók sms-eiből értesült.

Még jó, hogy szólt

Németh a Vasárnapi Blikknek elmondta: január óta valóban nem éltek együtt, mert Farkasházit annyira megviselték az elmúlt hónapok eseményei, hogy szerette volna önállóan helyrehozni a lelkivilágát, ezért különköltöztek. Azt azonban nem mondták ki, hogy ez szakítás volna.

Németh dolgozott a rádióműsor ideje alatt, az adást nem hallotta, saját szakításáról csak akkor értesült, amikor bekapcsolta mobiltelefonját, és arra befutottak a barátok és az újságírók üzenetei. Ekkor felhívta Farkasházit, aki megerősítette, igen, valóban szakított vele. A lap szerint Németh úgy fogalmazott: maga sem tudja a választ, csak kérdései vannak. A színész azt is elmondta, életében ezt tartotta a legkomolyabb kapcsolatának, és nagyon készült közös életükre: lakást vett, esküvőt és legalább két közös gyereket terveztek.

Lemerült

Farkasházi két és fél hónappal ezelőtt lépett ki négyéves házasságából a Barátok köztben testvérét alakító Németh Kristóf kedvéért. Emiatt sok barátjuk és tévénézőjük pártolt el tőlük, de családjuk és a taxistársadalom kitartott mellettük. Kapcsolatukról ezután sem nyilatkozott, és a Velvet Feljelentő rovatába érkező bejelentések szerint sokszor kisírt szemmel látták őt még ezután is. A színésznőt a Barátok köztből a tévénézők tiltakozása ellenére már korábban kiírták, helyette az RTL Klub hajnali műsorsávjában kapott gyerekműsort, de a hírek szerint ennek nézettségi adatai nem érték el a kellő ingerküszöböt, így a csatorna márciustól innen is eltünteti.