horoszkóp

Inkább modell Bódi Sylvi operaénekese

2008.01.10. 15:25
Bertram Klamp LeMercier, aki nemrég jött össze a magyar celebbel, több mint operaénekes és színész. Karrierjét modellként kezdte, és a honlapján található információk szerint azóta is szívesen vállal ilyen jellegű munkákat.

Bódi Sylvi nagyon boldog új pasija, Bertram Klamp LeMercier oldalán, aki a magyar lapok információi szerint operaénekesként és színészként keresi a kenyerét. Időközben kiderült azonban, hogy a férfi karrierjét fotómodellként kezdte Milánóban. Klamp LeMercier amúgy Németországban született, Dramstadt városában, édesanyja viszont francia származású. Egy rövid ideig közgazdaságtant tanult, csak ezután költözött Olaszországba, hogy megvalósítsa nagy álmát és modell legyen.

Bertram Klamp LeMercier láthatóan büszke arra, hogy sikeres modellként bejárta a fél világot, hogy olyan ügynökségekkel állt kapcsolatban, mint például a londoni Boss vagy a bécsi Elite. Munkája során olyan fotósokkal dolgozhatott együtt, mint például Aldo Fallai, aki Robero Cavalli és Calvin Klein számára is készített képeket, és Jean-Pierre Maurer, aki főként reklámfotóiról ismert, valamint olyan tervezők, márkák divatbemutatóin vonulhatott végig a kifutón, mint Emanuel Ungaro, Laura Biagotti, a Valentino és a Dior.

Saját honlapján is főként modellként és színészként ajánlja magát az érdeklődők figyelmébe. Igaz, életrajzában megemlíti, hogy operaénekesnek tanult, bariton hangfekvésben énekel és több darabban is szerepelt már, a Multimedia menüpont alatt pedig meg lehet hallgatni, hogyan szólnak Franz Schubert és Francesco Paolo Tosti szerzeményei Bertram Klamp LeMercier előadásában. Emellett online portfoliójában felsorolja méreteit, példának okáért, hogy negyvennégyes cipőt hord és 184 centiméter magas.

Bár magyar barátnőjével főként angolul és olaszul kommunikál, a hivatalos honlapon található bemutatkozó szöveg szerint franciául, spanyolul, oroszul is beszél. A férfi állítólag rajong Magyarországért, vásárolt is itt egy lakást. Bódi Sylvit már régóta ismeri, azonban csak egy előszilveszteri bulin kezdtek el beszélgetni. Bár meglehetősen friss a románc, a két szerelmes már szuperlatívuszokban beszél egymásról. A modell szerint új párja udvarias, lovagias, okos és mellékesen jó hangja is van. Klamp LeMercier viccesnek, spontánnak és őszintének tartja Bódit, aki szerinte nem egy üresfejű szépség.

Bódi Slyvinek és Bertram Klamp LeMerciernek egy időre el kell szakadnia egymástól, ugyanis a magyar modell három hétre elutazik a Maldív-szigetekre édesanyjával, párja pedig visszautazik Milánóba, hogy elintézzen egy-két üzleti ügyet. A magyar celeb volt párja, Kedves Ferenc hamarabb kiheverte a szakítást, ő ugyanis már ősszel összemelegedett Majka, az ózdi rapper és műsorvezető volt barátnőjével, Debreczeni Zitával, aki mellékesen jóban van Bódi Slyvi stylistjával.