horoszkóp

Olasz operaénekes Bódi Sylvi új pasija

2008.01.05. 11:59
A playmate a múlt héten még úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy most önismereti korszakát éli, és nincs szüksége pasira. Meggondolhatta magát, mert a napokban nyilvánosság elé lépett új kedvesével, Bertram Klamp LeMercier olasz operaénekessel.

Kalandos hónapokat tudhat maga mögött az elmúlt bő fél évben Bódi Sylvi: titokzatos nyavalya támadta meg Egyiptomban, véget ért egy két és fél éves kapcsolata a gazdag és nagyvonalú Kedves Ferenccel, aki jégpályát ajándékozott neki a korcsolyázós showműsor, a Sztárok a jégen után.

Nyáron felgyógyult egy komoly hasnyálmirigy-betegségből, Hollywoodba készülve beiratkozott a New York Film Academy magyarországi kurzusára, tagja volt a tizenhat csöcsű adriai vitorláscsapatnak, nem csókolózott Majkával, nem árult egészségtelen hamburgert, áldását adta expasija és Debreczeni Zita románcára.

Jött egy kis izomszakadás, majd egy kis hastánc, nem csoda, ha a múlt héten még úgy érezte, hogy önismereti korszakát éli, férfira most nincs szüksége.

Eddig. A Bors mai híre szerint a playmate újra párt talált magának egy olasz operaénekes-színész, Bertram Klamp LeMercier személyében. A 45 éves férfi Németországban született, az édesanyja francia, ő maga Olaszországban él. A milánói Scálában operaénekes, és mivel rajong Magyarországért, ezért vásárolt is itt egy lakást. Nem beszél magyarul, de új szerelmével olaszul és angolul remekül megértik egymást.

Bódi és Bertram a napokban léptek először együtt a nyilvánosság elé, mikor az Andrássy út egy elegáns éttermében együtt vacsoráztak. Sylvi elárulta, hogy egy előszilveszteri partin kezdtek beszélgetni, bár látásból már korábban ismerték egymást. A playmate-et levette a lábáról a sármos férfi udvariassága és lovagiassága. Azóta már többször találkoztak, de további részleteket nem árult el, mondván, "meglátjuk mit hoz a jövő".