Az InTouch olvasói Jessica Simpson keblét szavazták a világ legszebbjének, most olvasóinkon a sor, hogy értékeljék a hazai mezőnyt. Miután összegyűjtöttük az önök javaslatait, kiválasztottunk tíz magyar hírességet, akik részt vesznek a Velvet mellversenyén. Kukkoljon és ítélkezzen, a tizes a legjobb, az egyes a legrosszabb!
A szavazásnak vége

01. Görög Zita

A felsorolást celeblistánk egykori első helyezettjével, Görög Zitával indítjuk. Olvasóink ugyanis úgy gondolják, hogy a terhesség nagyon jót tett az egykori modellnek, hiszen sok más hírességhez hasonlóan neki sem csak a pocakja nőtt meg. A kismama 2006-ban egyébként nem dekoltázsával tarolt a Magnum Öt Érzék nevű versenyén, akkor szomorú szemeivel hódította meg a szavazók szívét. Nemrég egyébként maga is ítélkezett mások felett, hogy kellőképpen szexi-e, vagy sem a Viva TV egyik műsorában.

Még nem érkezett szavazat

02. Csisztu Zsuzsa

Következzen most egy másik celebanyuka, aki Liptai Claudia műsorában beismerte, hogy terhessége alatt készültek róla szexis fotók, mivel férje ekkor is nagyon vonzónak tartotta őt. A jövőre doktoráló egykori tornásznőt meglepően sok olvasónk jelölte a legjobb mellú magyar hírességnek. Vajon megérdemelten? Most eldöntheti.

Még nem érkezett szavazat

03. Bódi Sylvi

Az egykori playmate 2005-ben elárulta, hogy dekoltázsemelő masszázsra jár, így keblei kellőképpen teltek és feszesek. Egy másik interjúban kifejtette, örül, hogy mellbősége 97 centiméter, hiszen a férfiak is a nagy mellű nőket részesítik előnyben. Hozzátette, kicsit nehéz volt megszokni, hogy a legtöbben nem a szemkontaktust keresték, hanem cicijeit fixírozták. „Mára azért már együtt tudok élni ezzel. De a korábbi évekkel ellentétben már nem hangsúlyozom őket az öltözködésemmel. Amúgy sem könnyű elrejteni, látszanak maguktól is."

Még nem érkezett szavazat

04. Kapócs Zsóka

Kamarás Iván búgó hangú barátnője 2001-ben a Miss World Hungary első helyezettje lett, 2006-ban pedig megnyerte az FHM 100 bombázója választást. A szépségkirálynőből színésznővé avanzsált celeb a győzelem után kijelentette, hogy nem akar vetkőzni, ám Dömök Gábor első filmje kedvéért mégis is kivételt tett. Kapócs Zsóka egyébként kínosan ügyel hírnevére, vagyis megpróbál komoly színésznőnek tűnni. 2006-ban például nem vállalt el egy szerepet a Jóban Rosszban című sorozatban, mivel egy luxuskurvát kellett volna alakítania.

Még nem érkezett szavazat

05. Kocsis Orsolya

A 23 éves lány Ripli Zsuzsa playmate barátnője. 2005-ben ő is elindult ezen a versenyen, és haza is vihette a közönségdíjat. Azóta rajongóinak nagy örömére több akt és félakt sorozat is készült róla, ráadásul egy-két videóklipben is feltűnt. Egy vele készült interjúból pedig az is kiderült, hogy 17 éves koráig dekoltázsa nem volt túl impozáns, bár hátsója mindig is formás volt. És még egy plusz információ: ő az a híresség, aki tavaly novemberben a TV2 egyik műsorának forgatásán gokartjával véletlenül neki hajtott az előtte haladó Fresh Andinak, akinek egy hétig nyakmerevítőt kellett hordania a baleset miatt.

Még nem érkezett szavazat

06. Dukai Regina

Az egykori Coca-Cola Ezüstlány domborulatai szintén lenyűgözik a pasikat. Dukai Regina egyébként nemrég el is árulta, hogy mi a titka: sok nőhöz hasonlóan ő is push-up melltartóval varázsol magának csodálatos dekoltázst. Amikor a modell éppen nem Zimány Linda-hasonmásnak öltözik, akkor sokkal jobban kedveli a laza, sportos holmikat. Ha pedig a Playboy kéri fel egy munkára, akkor beéri egy apró bugyival és egy magas szárú csizmával is, és így mindannyian megbizonyosodhatunk, hogy mennyit dob rajta egy-egy trükkös melltartó, és milyen nélküle.

Még nem érkezett szavazat

07. Gaál Noémi

A TV2 időjósa nem tartozik a természetes szépségek közé, mármint, ami a kebleit illeti. Gaál Noémi ugyanis nemrég úgy döntött, hogy kés alá fekszik. A plasztikai beavatkozás során történt egy kisebb malőr, ugyanis elcserélték az implantátumokat, így a híresség egy számmal nagyobb, míg a következő páciens egy számmal kisebb mellet kapott. Korábban modellkedet, így került képernyőre. Több más hazai hírességhez hasonlóan természetesen őt is megkörnyékezték a férfimagazinok, és 2005-ben igent is mondott egyiküknek.

Még nem érkezett szavazat

08. Szabó Erika

A Barátok közt Tildájának kebleit a sorozat egyik decemberi adásában csodálhattuk meg. A forgatókönyv szerint ugyanis a Szabó Erika által megformált karakternek egy szál fehérneműben kellett visszacsábítani munkamániás férjét. Nem ez volt az első alkalom, hogy Szabó Erika levetkőzött, hiszen az FHM címlapján is pózolt bikiniben. Ha betartja ígéretét, akkor ennél több csupasz bőrfelületet soha nem fog megmutatni, ami persze nem zárja ki azt, hogy még több ízléses felvétel készüljön róla.

Még nem érkezett szavazat

09. Erdélyi Tímea

Olvasóink Szabó Erika elődjéről sem feledkeztek meg, ami talán annak köszönhető, hogy az ifjú színésznő egy-két kompromittáló felvételeknek és párjának, Csányi Sándornak köszönhetően továbbra is fel-feltűnik a bulvársajtóban. Erdélyi Tímeáról akkor hallottunk legutóbb, amikor egy álpornó után feltűnt több, pikáns kép is, amik a Blikk egyik forrása szerint a budapesti Schönherz kollégiumban készültek egy születésnapi bulin. Az egyik fotón a színésznő két meztelen férfihátsó előtt pózol, egy másik felvételen pedig szájon csókol egy lányt.

Még nem érkezett szavazat

10. Konta Barbara

És következzen az RTL Klub saját szappanoperájának egyik igen régi, ám szintén dögös nőként számon tartott szereplője. Igazán dicséretes, hogy az FHM egykori címlaplánya is felkerült a listánkra, hiszen ő tényleg ügyel arra, hogy ne szerepeljen a lapokban. Mi legutoljára pontosan egy évvel ezelőtt beszéltünk vele, és akkor is csak annyit tudtunk meg, hogy férjhez ment és egy utazási irodában dolgozik, valamint azt is, hogy soha többet nem kíván levetkőzni.

Még nem érkezett szavazat