Brad Pitt és Angelia Jolie már az ötödik gyerekre gyúr

2007.09.03. 16:36
Bár nemrég még az a hír járta, hogy a Jolie-Pitt páros hamarosan szakít és már a gyerekeken egyezkednek, most épp megint az derült ki, hogy erről persze szó sincs. Sőt! Brad Pitt a napokban elárulta, hogy már az ötödik gyereket tervezik.

Hogy a csontsovánnyá aszott és állítólag hepatitis-fertőzött színésznő mennyire áll készen egy újabb poronty felnevelésére, az kérdéses. Egy biztos, párja már alig várja, hogy immár ötödször is apa lehessen. Brad Pittől, aki vasárnap Velencében népszerűsítette legújabb, Jesse James-ről szóló filmjét, az egyik olasz televíziós csatorna riportere megkérdezte, hogy Jolie-val tervezik-e a már az ötödik gyermeket az egyéves Siloh, a kétéves Zahara, a hároméves Pax és az hatéves Maddox mellé. A válasz meglehetősen egyértelmű volt: „Igen, készen állunk”.

Apának lenni jó

Az ominózus nyilatkozat megtétele előtt az Oceans’ Thirteen sztárja egy sajtótájékoztatón arról áradozott az újságíróknak, hogy milyen csodálatos dolog apának lenni. „A legnagyobb móka és a legnagyobb szenvedés, amelyben valaha részem volt. Imádom. Mindenkinek ki kellene próbálnia. Igaz, az alvásról teljesen le kell mondani” – nyilatkozta a színész, aki bő egy év leforgása alatt négy gyermek büszke apukája lett. Bár az alvásmegvonás elég súlyos tüneteket okozhat, Pitt elárulta, neki sokkal könnyebben megy a munka, amióta négy gyermekre kell vigyáznia. „Sokkal hatékonyabb vagyok, mert komolyan koncentrálnom kell, amikor dolgozok. Tudom, hogy sokkal kevesebb időm van egy adott feladatra, mint régen. Ez viszont egyáltalán nem zavar. Sőt, kifejezetten örülök neki.”

Egy újabb afrikai árva

Bár hivatalosan még nem nyilatkoztak arról, hogy a következő baba saját lesz, vagy újabb jobb sorsra érdemes, harmadik világbeli egzotikusgyerekkel gyarapítják-e a gyűjteményt, bennfentesek egy etióp kisbabát szeretnének örökbefogadni. „Brad és Angie soha nem csinált tikot abból, hogy még tovább szeretnék bővíteni családjukat. Persze arra mindig ügyeltek, hogy elég idő teljen el két örökbefogadás között, és így az új jövevény kellőképpen be tudjon illeszkedni a családba” – nyilatkozta egy ismerősük.