horoszkóp

Jolie és Pitt együtt rángatta iskolába a gyerekeket

2007.09.21. 07:58
Bár mostanában egyre többször hallani, hogy a pár háza táján valami nincs rendben – például rendszeresen összevesznek nyilvános helyeken, úgy tűnik a gyerekek kedvéért megpróbálják fenntartani a látszatot. Örökbefogadott kisfiúkat, Maddoxot például együtt vitték el új iskolájába.

Forrás: NorthFoto
Augusztusban adtunk hírt arról, hogy a páros csúnyán összebalhézott a franciaországi családi kiránduláson. A kettőjük közötti nézeteltérést azóta sem sikerült rendezni. Szeptember elején a New York-i Waldorf-Astoria egyik szemfüles a vendége meghallotta, amint a színésznő pasijáról panaszkodik egyik barátjának. Angelina Jolie és Brad Pitt ennek ellenére nem tervezi, hogy útjaik különválnak, Sőt, amint azt a fotó is mutatja, a gyerekek kedvéért ideiglenesen hajlandóak elásni a csatabárdot. A két színész a mellékelt fotón például éppen Maddoxot kíséri el az iskolába, pontosabban a Lycee Francais de New Yorkba.

Trendi család

Amint az a képen is látszik, ha a lelki összhang nincs is meg, a külsőségeket illetően minden kerek. Jolie-Pitték nemcsak szépek, hanem kellemesen divatosak, ellentétben a Beckhamékkel, aki néha túlzásba viszik a trendimádatot. Angelina Jolie a mostanában közkedvelt szűk farmer és magas sarkú kombinációt viseli. Brad Pitt amúgy sem tévedhet, hiszen rajta minden jól áll, Maddox pedig igazán vagány kiskölyök benyomását kelti. Igaz, a terepmintás hátizsákot egyelőre anyu cipeli. Pedig hamar meg kell edződnie, ugyanis Angelina Jolie elhatározta, kisfiának tizennégy éves korában meg kell tanulnia repülni.

Új lakás, új gyerek

Bár tavasszal azt híresztelték a bennfentesek, hogy a Jolie-Pitt család Európában telepedik le, úgy tűnik, hogy ők mégis inkább a jó öreg New Yorkot választották. Egyetlen iskoláskorú gyermeküket, Maddoxot például már beíratták a Lycee Francais de New Yorkba, ahol kedden már meg is kezdte tanulmányait. Az új kezdethez új gyerek is dukál. Bár Pittéknek egy közös és három örökbefogadott gyerekük van, már az ötödiket tervezik. Sőt, ha hinni lehet az AP információinak, akkor öt gyereknél nem állnak meg.