horoszkóp

Brad Pitt teljesen hülye a pénzügyekhez

2007.09.20. 09:32
A hollywoodi álompároknál is ki vannak osztva a hétköznapi szerepek. Az egyik a pénzügyekhez konyít és összefogja a családot, a másik dolga, hogy szép legyen, kussoljon és mosolyogjon. A Jolie-Pitt párnál is így van ez, csak épp fordítva, mint ahogy gondolnánk.
Jolie vásárol

A Jolie-Pitt párosban úgy tűnik Jolie hordja a nadrágot és Brad Pitt a buta liba, aki jobb, ha befogja a száját és bájosan mosolyog. Legalábbis Jolie szerint így van. A Dailymail egyik forrása azt állítja, hallotta Pitt élete párját, amint így fakadt ki egyik barátjának: "Az igazság az, hogy nem osztunk meg mindent egymással. Teljesen külön kéne megoldanunk a dolgainkat. Biztos tudod, hogy például pénzügyekben egyedül én döntök. Brad tudja, hogy van, amikor csak annyi a dolga, hogy fogja be a száját és mosolyogjon. Nem fogom ezt megbeszélni Braddel, mert tudod, hogy teljesen hülye, ha pénzügyekről van szó. Valakinek mégiscsak meg kell hoznia a nagy döntéseket. Be akarja fektetni a pénzét, de ez képtelenség. Semmi értelme az egésznek" - írja a Grazia magazin.

A beszélgetés állítólag a New York-i Waldorf-Astoria Hotelben zajlott le, még szeptember elején. Először az In Touch magazin amerikai kiadásában jelentek meg az elcsípett mondatok. A támadás teljesen a földbe tiporta Pitt férfiasságát, különösképpen, hogy épp mostanában szeretne megszabadulni a "papucs" imidzstől - írja a Dailymail. A Grazia magazin forrása szerint "Brad mindig is utálta, hogy szépfiúként skatulyázták be őt. Büszke arra, hogy jótékonykodik, így például a New Orleans újjáépítésével kapcsolatos segítségére is. Ezért nagyon fájhat neki, hogy épp a barátnője ócsárolja őt."