horoszkóp

Britney Spears belezúgott testőrébe

2008.08.01. 09:25
Az énekesnő mexikói nyaralásán összemelegedett testőrével, és a képek alapján felhőtlenül boldognak tűnik. Talán mostmár élete minden területét rendbe tudja hozni.
Kattintson!

Britney Spears Mexikóban nyaralt és a fotók tanúsága szerint kifejezetten közel került testőréhez, Lee-hez. A The Sun által közölt képek tanúsága alapján Spears remekül érezte magát a férfi társaságában, folyamatosan nevetgélt, még táncoltak is a medenceparton. A biztonsági ember, aki az elmúlt hat hónapban felügyelte az énekesnő testi épségét Izraelben szolgált katonaként, mielőtt testőrként helyezkedett volna. "Ő Britney ideálja. Imádja a kidolgozott testű férfiakat, és Lee megőrizte kiváló kondícióját azóta, amióta az izraeli hadseregben szolgált", mesélte egy forrás. "Ráadásul rengeteg tetoválása van, ami nagyon tetszik Britneynek.", tette hozzá a jól értesült ismerős.

Spears lassan összeszedi magát

Az énekesnő dolgai lassan rendeződnek, egyre jobb állapotban van, megegyezett exférjével, Kevin Federline-nal gyermekeik felügyeleti jogáról. Sean Preston és Jayden James Federline-nál marad, Spears pedig láthatási jogot kap. Az énekesnő így hetente két napon láthatja fiait és heti egy éjszakát tölthet velük. Mindezért havi 20 ezer dollár (3,2 millió forint) gyerektartást fizet férjének. A zenei pályáai is újra elkezdett felfelé ívelni, az idei MTV Video Music Awards díjátadón a legjobb női előadókat gyűjtő kategóriában jelölték a Piece of Me című klipjének köszönhetően. Vagyis ezek után remélhetőleg szerelmi élete is rendeződni fog.

Kattintson!