horoszkóp

Britney Spears lemondott gyermekeiről

2008.07.19. 08:20
Kapcsolódó cikkek (1)
Az énekesnő belátta, hogy egyelőre semmi esélye arra, hogy ő nevelje két kisfiát, ezért megegyezett férjével a gyerekek elhelyezéséről. Sean Preston és Jayden James apjukkal, Kevin Federline-nal maradnak, az énekesnő pedig láthatási jogot kapott. Valamint abban is megegyeztek, hogy Spears megemeli a gyerektartás összegét. Végignéztük, hogy mi vezetettt idáig.

Megegyezett Britney Spears és Kevin Federline gyermekeik felügyeleti jogáról. Az OK magazin értesülései szerint Spears feladta a küzdelmet két kisfia, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogáért, és beleegyezett abba, hogy exférjénél maradjanak a gyerekek.
Federline ügyvédje, Mark Vincent Kaplan elmondta, hogy mindkét fél elfogadta azt az egyezséget, miszerint a gyerekek felügyeleti joga Kevin Federline-nál marad, Spears pedig láthatási jogot kap. Az énekesnő így hetente két napon láthatja fiait és heti egy éjszakát tölthet velük. Mindezért cserébe a People magazin értesülései szerint 15 ezer dollár (2,4 millió forint) helyett havi 20 ezer dollár (3,2 millió forint) gyerektartást fog fizetni férjének.

Klikk!

Tavaly még csak a drogokkal foglalkozott

Britney Spearstől először szeptemberben vették el a gyerekeit, igaz akkor még csak ideiglenesnek tűnt a döntés. Ezután egy elmulasztott egy gyermek-elhelyezési tárgyalást, mert bulizott, produkált egy pozitív drogtesztet, és kiderült, hogy nem a drog az egyetlen problémája, hanem a bipoláris depresszióval is meg kell küzdenie. Így nem csoda, hogy megvonták tőle még a láthatási jogot is. A saját drogtesztét mindezek után azzal fejelte meg, hogy gyerekein is elvégeztetett egy tesztet, mert bizonyítani akarta, hogy férje gyerekeik előtt füvezik.

Teljesen elveszítette a kontrollt az élete felett

Ezután egy hatalmas mélypont következett, Britney Spearst lekötözve szállították kórházba, miután összeverekedett a férjével hollywoodi házukban, mert nem akarta visszaadni férjének a gyerekeket a láthatás után. A kórház az énekesnőt ön- és közveszélyesnek nyilvánította, ezután kiderült, hogy a botrányos éjszakán az énekesnő kábítószer és alkohol hatása alatt állt. Spears halálos narkó-koktélt vett be, mely - többek között tartalmazott egy olyan szert is, mellyel versenylovakat szoktak nyugtatni, egy kevés speedet és ecstasyt is, mindezt pedig hatalmas adag vodkával öblítette le.

Nézze meg képeinket!

Apja vette kézbe az irányítást, azóta jobban van

Spearst beszámíthatatlannak nyilvánították, és a bíróság úgy döntött, hogy az énekesnő édesapja és az ügyvédje maradnak a gyámjai. A módszer végül bevált Spears hosszú idő után február közepén láthatta gyerekeit. Azóta már egyre többet találkozhat gyermekeivel, és júniusban együtt tölthette velük a nappalt és az éjszakát is.

Ha már gyerekek nincsenek, legyen karrier

Az énekesnőnek igencsak be vannak osztva percei, ugyanis ismét zenei karrierjét építgeti, így talán nem csak a gyerekeknek, hanem neki is jobb lesz, hogy nem ő fog vigyázni rájuk. Spears folyamatosan edzőtermekbe jár, a tervek szerint nyáron elkészíti legújabb albumát. Állítólag részt vesz Madonna turnéján, de legalábbis egy videót mindenképpen forgatnak. Elképzelhető, hogy ismét meghívják egy vendégszereplésre a How I Met Your Mother című televíziós sorozatba, ahol már kétszer vendégszerepelt sikeresen.