horoszkóp

Spears öngyilkossággal fenyegetőzik

2008.01.14. 15:15
Britney nem hajlandó pszichiátriai kezelésre vonulni, úgy gondolja, inkább öngyilkos lesz. Amikor az életre gondol, akkor férjhez akar menni egy paparazzóhoz, és áttérni a muszlim vallásra. Ez esetben az alkoholról és puncivillantásról is le kell mondania.

Britney Spears azzal fenyegette meg a szüleit, hogy öngyilkosságot kísérel meg, ha pszichiátriai kezelésre kényszerítik. „Nem küldhetnek diliházba az akaratomon kívül. Inkább megölöm magam, mielőtt bevinnének! Mondjátok meg a mamának meg a papának, hogy ez van!”- mantrázta az énekesnő.

Elmúlt az életveszély

A családja úgy tartja, Britney megzavarodott. Az énekesnő idén újabb lendülettel folytatja ámokfutását. Január elején túszul ejtette a gyerekeit, legalábbis így fogalmazott a Sunday Mirror, amikor a Britney számára kijelölt láthatás után nem volt hajlandó visszavinni a két kisfiút volt férje testőrének, mert úgy vélte, a kisebbiket bántalmazták. Az épp járni tanuló Jayden James lábán ugyanis zúzódásokat fedezett fel, és úgy érezte, fia nagy veszélyben van, és „elborult az agya”.

Az eset után Britney-t a Cedars-Sinai Egészségügyi Központba szállították, és amikor az orvos úgy ítélte meg, hogy a közvetlen életveszély nem áll fenn, édesapja felügyeletére bízták a zárójelentése szerint „bipoláris zavarral” küszködő páciensüket.

Új vallása tiltja a tivornyát

A család szerint Britney ön és közveszélyes, ezért ragaszkodnak a pszichiátriai gyógykezeléshez. Az sem keltett túl nagy bizalmat a szülőkben, hogy az énekesnő nemrég esküvői ruhájában indult el új barátjához Adnan Ghalibhoz, akihez sürgősen férjhez szeretne menni. A paparazzóról volt barátnői csak rosszat mondtak a sajtónak, egyikük szerint hazug, gonosz érdekember, másikuk szerint megbízhatatlan és szexmániás. A fotós mindenesetre olyan közel került Britney-hez, hogy az énekesnő spirituális kapcsot emleget kettejük közt, és kijelentette, leendő férje kedvéért áttér a muszlim vallásra.

Nem tudni, Britney milyen tudással rendelkezik a muszlim vallásról, korábban sok más hollywoodi hírességhez hasonlóan a zsidó miszticizmus, a Kaballa híve volt, és az elkötelezettségét jelképező piros karszalagot egy jó darabig viselte. Új, választott vallása jelentős életmódváltást követel majd tőle, kénytelen lesz lemondani kedvenc szabadidős tevékenységeiről, az ivásról, és többek közt arról is, hogy bugyiban, vagy anélkül mutogassa magát a Los Angeles-i éjszakában.