horoszkóp

Britney Spears józanul bulizott

2007.03.25. 19:35
Az énekesnő először tette ki lábát otthonról azóta, hogy kijött a rehabról: pénteken táncórára ment, majd étterembe a barátnőivel. Csak szusizott, és sikeresen józan maradt.

Spears kedden jött ki a malibui Promises rehabilitációs centerből: azóta nem hagyta el a lakást, és férje, Kevin Federline, valamint két gyerekük kivételével látogatókat sem fogadott. Pénteken először mozdult ki otthonról: először táncórára ment, majd szusizni a barátnőkkel - ráadásul végig sikerül összeszedettnek maradnia, és intim testtájait sem mutogatta. A People magazin percről-percre beszámolójából minden kiderül.

Neccharisnya és baseballsapka

Spears este hét magasságában az észak-hollywoodi Millennium Táncközpontba autózott: testszínű nejlonharisnya volt rajta, fekete rövidnadrág, hosszúujjú fekete póló és baseballsapka, ami alá ezúttal barna parókát vett. Asszisztense és két testőre társaságában érkezett a központba, ahol Darrien Henning középfokú hiphop-táncóráján vett részt. "Ahogy besétált, az egész helységet beragyogta. Fogalmam se volt róla, hogy itt lesz, nagyon meglepődtem" - számolt be a lapnak Henning.

Tehetségkutatás edzés közben

Spears - aki az edző szerint fantasztikusan nézett ki - a 12 ezer négyzetméteres Dome táncstúdióban tartott harmincfős csoport egyik utolsó sorában helyezkedett el. "Nagyon klasszul követte a koreográfiát. Csak bejött, és már tudta is" - ítélte meg Henning a teljesítményét. Az óra többi résztvevője számára is nagy élmény lehetett a popénekesnő jelenléte, az edző szerint legalábbis "mindenki sokkal keményebben teljesített".

Az, hogy visszatért a táncstúdióba, egyfajta újrakezdés lehet a sztár számára, véli Robert Baker a Millenium tulajdonosa, aki továbbra is sztárvendégeként számít Spearsre. "Azért is jöhetett, hogy tehetséges koreográfusokat keressen magának" - árulta el a tulajdonos a lapnak; szerinte az énekesnő már máskor is kérte fel egy-egy tanárjukat ilyesmire. Ezt alátámaszthatja, hogy saját táncórája végeztével az énekesnő még ott maradt egy ideig, hogy megnézzen egy felsőszintű táncórát.

Japán étterem, szaké nélkül

Ezután este 10 órára egy Bel Air-i étterembe ment tovább: a SHU (Sushi House Unico) nevű fúziós japán étteremben találkozott három barátnőjével. A lap beszámolója szerint a négy barátnő egy ablak melletti asztalnál kapott helyet, énekesnő pedig 11.30 körül távozott, kedvesen integetett és mosolygott a rá váró fotósoknak.