horoszkóp

Kiszivárgott Britney Spears új slágere

2007.08.29. 16:56
Nem szabad elfelejteni, hogy miközben az énekesnő a teljes összeomlással küszködik, készíti új albumát, amivel vissza akar térni a zenei pályára. A szeptemberben boltokba kerülő lemezről egy dal és néhány szám alapja is felkerült az internetre.

A Britney Spears körüli nagy felhajtásban szinte teljesen elsikkadtak új albumának felvételei, pedig még korábban viccelődött is Lindsay Lohannel, amikor címet keresett a lemeznek, sőt az új album első kislemezéhez készülő videóklip forgatása is emlékezetes volt.

Az új dal

A The Sun birtokába jutott egy felvétel, amin állítólag Britney Spears új albumának Baby boy című száma hallható. A szöveg egyértelmű utalásokat tartalmaz Kevin Federline-ra, és a válásra. Leginkább arról szól, hogy Spears most milyen kábult, és keresi azt a valakit, aki mellett rendbe jöhet. A dal szövege alapján ezért még térdelve imádkozik is.

A The Sun újságírójának tetszett az egyelőre még nem teljesen kész dal, mi viszont azon a véleményen vagyunk, hogy ha ez a nagy visszatérés, akkor kár volt ennyire elkapkodni; de hallgassa meg ön is, miről beszélünk!

Az új számok

A félkész számon kívül más érdekességek is felkerültek a Youtube-ra a készülő új lemezről. Megtalálható még néhány új szám zenei alapja, amik önmagukban annyira nem érdekesek, de legalább be lehet lőni azt az irányt, amit Spears követ.

A Toy Soldier a Beverly Hills-i zsaru híres, ma már inkább kínos témáját juttatja az ember eszébe, de ki tudja, mi a menő ebben a nagy retróhullámban.

A Radar prüntyögése talán a legkellemesebb a három kiszivárgott anyag közül. Spears barátai egyébként nagyon bizakodóak: „Az emberek imádni fogják [a kislemezt]. Olyan, mint amikor Justin visszatért [a FutureSex/ LoveSounds-zal] – teljesen új hangzása van. Nagyon funky”.

A Red Carpet (Vörös szőnyeg) című szám szövegének elképzeléséhez nem kell nagy fantázia. A Dr. Dre Still Dr. Dre című számára hasonlító számot tartalmazó albumnak egyébként csakúgy, mint az énekesnő első lemezének, a hírek szerint vagy csak nagyon visszafogottan, vagy egyáltalán nem lesz reklámkampánya.