horoszkóp

Britney Spearst feláldozta az MTV

2007.09.12. 10:09
Kanye West szerint a csatorna kihasználta az énekesnőt. A szókimondó énekes úgy véli, hogy a szervezők csak azért engedték fel a felkészületlen és kissé másnapos Spearst, mert tudták, hogy a ciki perfomansz óriási nézettséget hozz majd nekik, az sajtóvisszhangról már nem is beszélve. Az összeomlott Spears mindenesetre most elbujdosni készül.

Kanye West nemrég azt nyilatkozta, hogy neki kellett volna a VMA gála nyitó produkciójának lenni, nem pedig Britney Spearsnek. A magát Isten ajándékának tartó énekes természetesen megorrolt a csatornára, akik mégis a Spears mellett döntöttek. Talán ez az oka annak, hogy a rapsztár most igen markáns véleményt képvisel kolléganője katasztrófális fellépése ügyében: szerinte a MTV tudta, hogy Spears óriásit bukik majd - épp ezért engedték színpadra. „Ember, csak azért csinálták, hogy nagyon legyen a nézettség. Tudták, hogy nincs felkészülve erre és kihasználták. Őt kihasználták, engem kijátszottak. De én nem akarok kikezdeni az MTV-vel” – nyilatkozta West a Sirius Satellite Radionak.

Iszik vagy táncol?

Első körben mindenki a szerencsétlen körülményeket, mint például az utolsó pillanatban történt változásokat okolta a lebőgés miatt. Bár egyesek már sejtették, hogy valószínűleg Spears sem volt teljesen ártatlan, hiszen a szombat éjszakát végig itta és bulizta régi barátnőjével Paris Hiltonnal és P.Diddy-vel. Most azonban kiderült, hogy a puncivillantós celeb, már a próbán is alkoholos állapotban jelent meg. A Page Six szerint Spears késve érkezett meg a szombati próbára és egész idő alatt margaritát szürcsölt. „A tánc nagyon látványos volt…nélküle. Britney semmit sem akart csinálni. A bonyolultabb mozdulatokat azonban ki kellett iktatni a koreográfiából, mert képtelen volt megcsinálni őket” – nyilatkozta egy szemtanú.

Kritika a kollegáktól

Bár a lapok már a hétfőn, egy nappal a MTV-díjkiosztó gála után kicikizték Spearst a szánalmas hakniparádé miatt, a sztárok eddig visszafogták magukat. A hallgatást többek között a bukott sztár expasija, Justin Timberlake törte meg. „Annyira elszomorít. Mégis mit gondolt?” - idézi a PopCrunch az énekes véleményét. Rihanna, aki már az ominózus fellépésről készült videón is láthatóan kiröhögte kolléganőjét, szintén nem kímélte a lecsúszott énekest. „Ismerek egy-két középiskolást, akik sokkal jobban csinálták volna.”

Viszlát, Hollywood!

A National Ledger értesülései szerint a megszégyenült és megalázott énekesnő azt tervezi, hogy elköltözik Beverly Hillsből. Persze a buli- és botrányfüggő celeb nem akar túlságosan messze kerülni a hollywoodi nyüzsgéstől, jelenlegi otthonát egy tizenkétmilliós malibui házra cseréli. Az X17 oldal azt állítja, hogy az énekesnő már májusban kinézte magának az ingatlant, mely a többi sztárlaktól eltérően nem a tengerparton, hanem a hegyekben fekszik. A ház már teljesen be van bútorozva, így Spears fiaival bármikor beköltözhet.