horoszkóp

Megsérült a Britney-t üldöző lesifotós

2007.11.13. 10:25
Eltört a lába és a karja annak a férfinak, aki motorral eredt a celeb nyomába. A balesetet nem az énekesnő, hanem a paparazzókból álló karaván egy másik sofőrje okozta.

Súlyosan megsérült egy Britney Spearst hajszoló fotós magánnyomozó - írta a TMZ. Az énekesnő durván egy mérföldnyire járt a Beverly Hills-i Four Seasons Hoteltől, mikor hajnali öt körül az őt követő paparazzo karavánban bekövetkezett a baleset. A motoros egy ezüst terepjáró kerekei alá került. Az esetről először a That Other Blog számolt be. Értesüléseik szerint a férfi súlyosan megsérült, eltört a lába és a karja, továbbá hátsérülést szenvedett. A fotós magánynyomozót kórházba szállították, állapota nem ismert. A sérült férfi aránylag új fiúnak számított az énekesnőt állandóan követő csapatban, információink szerint csak néhány napja csatlakozott hozzájuk.

Volt már ilyen

Nem ez az első eset, hogy egy, a problémás celeb nyomában járó paparazzó megsérül. Október közepén ugyanis Spears áthajtott egy őt üldöző lesifotós lábán. Az esetről videó is készült, melyen látszik, hogy a férfi a földre esik, majd gyorsan fel is pattan. Bár Spears továbbhajtott, valószínűleg észrevette, hogy mi történt, ugyanis pár másodperccel az incidens után elsírta magát. A zoknit, melyet a paparazzó viselt, később elárverezték az interneten. A TMZ munkatársa az 585 dollárt természetesen jótékony célokra ajánlotta fel.

Ő is jótékonykodik

A sztár, aki az ellógott drogtesztek miatt megint elveszítheti a láthatási jogot, eközben azért küzd, hogy bebizonyítsa, mégsem olyan rossz ember. Spears az X17 oldallal karöltve ugyanis árverésre bocsátja legújabb albumának, a Blackout-nak egy példányát, ami az ő kézjegyét viseli. Az aukcióból befolyt összeget az UNICEF kapja majd meg. „A Blackout album megjelenésével a rajongók segíthetnek a gyerekeken” – foglalta össze az akció lényegét az énekesnő. A People magazin értesülései szerint a celeb szóvivői egyelőre nem reagáltak. Hogy Spears-nek bejött-e a jótékonykodás, az csak november huszonhatodikán derül ki, ekkor lesz ugyanis a következő meghallgatás a gyermekelhelyezési-perben.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft