horoszkóp

Nem gruppenszexel a kopasz Spears

2008.01.11. 12:48
Nem igaz az a csütörtökön felröppent hír, ami egy 30 perces Britney Spears-házipornó előkerülését ígérte. Mint kiderült: nemhogy a film nem létezik, de igazából a hír se.

Csütörtökön a The Sun dobta be a köztudatba annak 30 perces Britney Spears-szexvideónak a hírét, ami állítólag feltűnt a neten, és amelyen az énekesnő még kopaszon szexel két nővel és egy férfival. A videónak azonban nyoma se volt – ahogy a lap által hivatkozott Fox News hírt sem lehetett megtalálni a hírcsatorna weboldalán. Mivelhogy egyik sem létezik.

A hír egy vicces kedvű ismeretlen munkája, aki a Fox News – egyébként hitelesnek számító – híroldal egyik cikkének képét manipulálta, majd a hamisítványt feltette a netre – nyomozta ki a BittenandBound.com. A Sun ez alapján - ellenőrzés nélkül átvéve - tényként közölte a hírt.

A hamisított hírt a Britneygroupie.com weboldalon találták meg. Ez alapján az egyetlen biztos dolognak egyelőre az tűnik, hogy kopaszon szexelő Britney Spearst sem fogunk látni. Ahogy az eddigi beígérteket sem.

Nem ez ugyanis az első eset, hogy ismeretlenek Spearsról készült amatőr pornófilmeket ígérnek (sőt volt, hogy ő maga is). Egyelőre még egyik hír sem bizonyult igaznak.

Persze nem biztos, hogy ez mindig így is marad. Spears új pasija, Adnan Ghalib, az énekesnőre önzetlen szeretetből ránőtt paparazzó ugyanis nem csak fotókat próbál eladni az ügynökségeknek Spearsről: a felkínált anyagban állítólag videók is vannak. Hogy pontosan mit tartalmaznak, egyelőre nem tudni, de egyesek szerint intimek, sőt “szexuális jellegűek is lehetnek". Nyilván hamarosan kiderül.