Betörők vitték el Spears leszbikus szexvideóját

2007.10.08. 16:47
A hétvégén kirabolták Spears otthonát, és pár igen kompromittáló fotó mellett egy saját gyártmányú leszbipornót is elvittek. Múlt héten az énekesnő egyéjszakás kalandja jelentette be, hogy jó pénzért közzéteszi a szexuális aktusukról titokban készített felvételt. Előbb-utóbb valamelyik majdcsak a világhálón landol.

Nem elég, hogy múlt héten hosszas huzavona után át kellett adni fiait az exférjének, pénteken pedig egy ismeretlen hawaii férfi jelentette ki, filmre vette egyéjszakás kalandját Spearsszel, és jó pénzért közzétenné, itt az újabb fordulat. Ismeretlen tettesek betörtek a celeb hatmilliós Beverly Hills-i otthonába, ahonnan a személyes holmijai közül vittek el izgalmas dolgokat. Egy dominaszerkó mellett vajon még mit is? Igen, Spears egy saját gyártmányú szexvideóját. "Britney teljesen kikészült. Ha betörnek az ember otthonába, az önmagában is elég rossz. Ha viszont híres vagy és néhány személyes cuccodat is ellopják, az tízszer rosszabb. A betörők először Britney dolgaira hajtottak rá. Valószínűleg tisztában voltak azzal, hogy hosszútávon ez sokkal jobban megéri majd nekik" - olvasható egy barát nyilatkozata a Sun oldalán. A Metro információi szerint a tettesek a szexuális szerepjátékokhoz használatos kosztümök mellett elvittek egy olyan felvételt is, melyen Spears lányokkal hancúrozik. Így hát nem is csoda, hogy Spears teljesen összetört, miközben a rendőrök elmagyarázták neki, hogy mi is történt. Az énekesnő állítólag nagyon elveszettnek tűnt, kiskutyáját ölelgette és csókolgatta, akit gyermekeihez hasonlóan szintén el akartak venni tőle.

Szex, botrány, pop

Hogy valóban léteznek-e a fent említett felvételek, az majd kiderül. Egy biztos, mostanában "divat" a celebnőket - lásd Eva Longoria és Meg White esete - azzal vádolni, hogy házipornó kering róluk a neten. Mivel a legnagyobb hírértéke az énekesnőről szóló szaftos pletykáknak van, ezért nem meglepő, hogy Spears sem maradt ki a szórásból. A betörés előtt pár nappal egy hawaii férfi rukkolt elő azzal, hogy bizony neki is van egy videója, melyen az énekesnő igen intim helyzetben látható vele. A huszonnyolc éves pasi azt állítja, hogy még júniusban, Spears tudta nélkül készített felvételt együttlétükről, és bár eddig hiúságból nem akarta közölni, jó pénzért azért megyőzhető. Amennyiben bármelyik felvételről kiderül, hogy igazi, valószínűleg tovább romlanak a botrányhősnő esélyei a gyermekelhelyezési perben és a bíróság végleg az édesapjuknak ítéli Sean Prestont és Jayden Jamest. Az már csak hab a tortán, hogy a hét végén Spears legújabb albuma is felkerült az internetre.

Nincs egyedül

Szerencsére édesanyja és régi kebelbarátnője, Paris Hilton kiáll a sztár mellett. Sőt, a minap kishúga is a védelmébe vette. A két testvér éppen egy malibui sushi bárba tartott, amikor egy nő el kezdett ordibálni velük - adta hírül a TMZ. "Senki sem lát itt szívesen. Miattad nem biztonságos ez a környék!" Jamie-Lynn Spears pedig visszakiabált. "Akkor húzzál el te a környékről!" A nő megpróbálta elkapni az énekesnő vérmes húgát, de nekik még időben sikerült bemenekülniük az étterembe. Miközben bent megebédeltek, majd a hátsó ajtón távoztak, a nő tovább szidta Spearst a kint várakozó lesifotosóknak. A dühös hölgy Nicole Richie-nek és Madonnának is beszólt.