horoszkóp

Britney Spears első villantása is megvolt

2008.01.17. 17:01
Az énekesnő 2008-ban több mint egy héttel lemaradt riválisa, Paris Hilton mögött a bugyi nélküli villantásban. A hiányjelenség azonban szerdán megszűnt: ő is megmutatta.

Britney Spears és új szerelme, a ránőtt paparazzó nem csak terhességi tesztet vásároltak kedden, hanem romantikus vacsorára is elugrottak a Gaucho Grill nevű étterembe. Itt készült pár olyan fotó az énekesnőről, amelyen jól látható, mit visel épphogy seggtakaró miniszoknyája alatt: mindössze egy megszaggatott neccharisnyát. A szokott hiánnyal, bugyi nélkül.

Klikk!

Adnan Ghalib nyilván irigyli kollégáitól a hálás témát, mert ezután kicsit szétverte az éttermet – tudósít a ThisIsLondon.com. Ghalib azon akadt ki, mikor egykori kollégái utánuk nyomultak a Los Angeles-i Gaucho étterembe. Egyiküket meg is ütötte, majd asztalokat és székeket félrerúgva az útból csuklón ragadta Spearst és kivonszolta maga után a helyről. Ezután még beugrottak Spears kultivált helyére, a Starbuck'sba egy jegeskávéért, azóta - egy rendőrségi kiszállást leszámítva - nem hallottunk róluk újabb híreket. Néha aludniuk is kell.

Sam Lufti, az énekesnő jóbarátja azonban addig is szolgált újabb adalékokkal. Az x17online.com megkérte, reagáljon a frissen felröppent terhességi pletykára, mire ő leszögezte: „Nem, ez egyáltalán nem igaz”.

Spears a puncivillantással alaposan lemaradt egykori legjobb barátnője, Paris Hilton mögött. A Hilton-örökség szőke jövendőbeli tulajdonosa már egy hete megmutatta a magáét, amikor túl nagyot terpesztett részegen egy buliban. Azért az énekesnőt sem kell félteni: ugyanaznap neki köldökig beláthattak az érdeklődők (igaz, csak felülről), és pucérra vetkőzni egy bolt közepén, majd egy órán át a próbafülkében szexelni szintén erős kezdés.