Britney Spears köldökig villantott

2008.01.09. 11:58
Az énekesnő mélyen dekoltált blúzban várta a fotósokat, akik segíteni akartak, miután autója defektet kapott. Eközben Spears volt férje azért küzd, hogy bíróság elé citálja exneje új pasiját, a paparazzóként tevékenykedő Adnan Ghalibot. A férfi állítólag 50 000 fontért árulja a barátnőjéről készült intim fotókat. Tekintettel a gyermekeit túszul ejtő énekesnő állapotára, Spears nevét a PETA és Mr. Blackwell is levette a legrosszabbul öltözött hírességek listájáról.

Miközben az énekesnő hétfőn este az útmentén leállította defektes autóját, az őt üldöző paparazzónak ismét alkalma nyílt, hogy pikáns képeket készítsenek a lenge, mélyen dekoltált blúzt viselő celebről. Mivel Spears nem viselt melltartót, szinte a köldökéig be lehetett látni, felsőjét szinte csak a mellbimbója tartotta. Az énekesnő, aki érthetetlen módon késő éjszaka is napszemüveget viselt, idővel észrevette a hibát, és felvette apró bőrkabátját.

Spears az ominózus estén éppen egy gyógyszertárból tartott hazafelé, amikor fehér Mercedesének egyik kereke kidurrant. Szemtanúk szerint jó pár kilométert vezetett így, ráadásul a fényszói sem voltak felkapcsolva. Végül az út mentén, a Sunset Boulevardon parkolt le. Miután a rendőrség megengedte, hogy ideiglenesen otthagyja a járművet, beült az X17online fotósának autójába, a fiatalember pedig hazaszállította. Az oldal munkatársa szerint a celeb végig sms-eket írt, és meglehetősen szűkszavúan válaszolt a kérdésekre. Amikor például arra kérdeztek rá, hogy milyen volt a hétvége új pasijával, Adnan Ghalibbal, láthatóan elkedvetlenedett.

Spears végül a szomszédos ház kapujánál állíttatta le a kocsit, majd behívta alkalmi sofőrjét és felszólította, hogy a fényképezőgépét hagyja az autóban. Ezután odaadta neki kocsijának kulcsait, megkérte, hogy gondoskodjon a járműről, majd eltűnt. A Mercedest végül elszállították a rendőrség egyik telepére, ugyanis akadályozta a közlekedést. A rendőrség egyik alkalmazottja hozzátette, Spears valószínűleg nem kap büntetőcédulát, viszont biztos, hogy fizetnie kell, ha ki akarja váltani az a járművet (a TMZ minden részletre kiterjedő információi szerint 104 dollár lesz a vontatás, 36.50 pedig a tárolás).

Klikk!

Ez a villantás és apróbb közlekedési galiba természetesen nyomába sem ér annak, ami csütörtök éjjel történt. Spears ugyanis szabályosan túszul ejtette fiat, amikor vissza kellett volna adni őket férjének. A celebet, akit alaptalanul azzal vádoltak, hogy módosult tudatállapotban követte el a tettét, a rendőrségi rajtaütés után kórházba szállították, majd vasárnap ki is engedték a Cedars Sinai Egészségügyi központból. Bár az énekesnőt apja gondjaira bízták, első útja aktuális pasijához vezetett, aki mellékesen egy paparazzó és régóta nyomában van.

A Spears-család természetesen nem örül az új kapcsolatnak, hiszen az énekesnőnek, aki szerintük teljesen elvesztette a kapcsolatát, inkább kerülnie kellene a sajtó képviselőit. Adnan Ghalib azonban nem csak a szülők, hanem az énekesnő exférje, Kevin Federline csőrét is erősen piszkálja, aki elhatározta, hogy a jog eszközeit használva eltávolítja volt neje közeléből. Ügyvédeit már meg is bízta azzal, hogy nézzenek utána Ghalib bevándorlási engedélyének – olvasható a Sawf News oldalán. Federline a bíróság előtt szeretné felelősségre vonni a fotóst, hogy miért bújtatja Spearst, amikor folyamatos orvosi megfigyelésre lenne szüksége. Bár az énekesnő a történtek után azt nyilatkozta, hogy jelenleg Ghalib az egyetlen barátja, Federline félelmei valószínűleg nem alaptalanok, ugyanis a Daily Mail információi szerint a férfi 500 ezer fontért árulja híres barátnőjéről készült intim képeket.

Időközben többen is megsajnálták a súlyos mentális problémákkal küzdő egykori sztárt. Mr. Blackwell, aki minden évben elkészíti a legrosszabbul öltözött celebek listáját, ezúttal eltekintett attól, hogy Spears is szerepeljen a felsorolt hírességek közül – adta hírül a People. A listát különben Victoria Beckham, Amy Winehouse és Mary-Kate Olsen vezeti. A PETA szintén eltávolította a listájáról a hírességet, akinek problémáit az ismerősök szerint bipoláris zavar okozza. „Talán ha majd, másképp gondolkodik majd a szőrmékről. Ha nem, akkor természetesen újra a nyomában leszünk” – nyilatkozta a szervezet elnöke, Dan Mathew. A szavazást így egyelőre Kate Moss vezeti.