Britney Spears váltogatja a személyiségeit

2008.01.18. 17:34
A személyiségzavarral és mániás depresszióval küzdő énekesnő egyre aggasztóbb jeleket mutat: ismerősei szerint több személyiség is lakik benne, és ezeket nem képes kontrollálni. A brit akcentussal beszélő énje mellett még van neki négy másik - legalább.

Britney Spears néha fura brit akcentussal küldi el anyjukba a vele akaratán kívül kapcsolatba kerülőket. Környezetét ez nem lepi meg: a TMZ információi szerint a Brit Lány csak egyike a benne lakó több személyiségnek.

Az egyre aggasztóbb állapotba kerülő Spears ismerősei szerint nem szándékosan használ néha amerikai angolság helyett brit akcentust, hanem mert több személyiség lakik benne, akik létezéséről ő maga sem tud. Egy ismerőse így írta le a dolgot: „Több énje is van, köztük a ’brit lány’, ahogy mi hívjuk. Néha előjön - ilyenkor Britney angol akcentussal kezd beszélni -, aztán eltűnik, Britneynek meg fogalma sincs, miket csinált addig”.

Spears különböző énjeinek a környezetében lévők már neveket is adtak: a brit kiejtéssel beszélő Brit Lány mellett létezik még egy Díva, egy Zavarodott Lány és egy Sírós Lány is – többek között.

Ismerősei szerint Spears Brit Lány énje akkor tűnt fel először, amikor elfelejtett elmenni a gyerekelhelyezési per meghallgatására - később erre sem emlékezett. Az énekesnőt január 3-án hordágyhoz kötözve szállították kórházba, amikor túszul ejtette fiait és öngyilkossággal fenyegetőzött. Az esetről készült videókon szintén az hallható, hogy brit akcentussal beszél.

Mindezek mellett Spearsról egy keddi gyógyszertári terhesteszt-vásárlás óta az is terjed, hogy ismét gyereket vár, ezt azonban barátnője, Sam Lufti cáfolja. Lufti Ryan Seacrest reggeli rádióműsorának adott telefoninterjút, és egyaránt tagadta a terhesség hírét, és azt is, hogy Spears mohamedán hitre akarna térni, és hozzámenni paparazzó pasijához, Adnan Ghalibhez. A telefoninterjúban a háttérben Spears is hallatszik: „Húzzál ki innen, pucér vagyok!” kiabálja az épp zuhanyozó énekesnő, akire Lufti rányitotta az ajtót. Nem tudni, hogy Spearsnek épp melyik énje volt a tus alatt, mikor Seacrest Luftin keresztül feltette neki azt az eredeti kérdést, miért zuhanyzik, de teljesen logikus és összeszedett választ adott: „Mert büdös vagyok, mert én is emberből vagyok. De most már csukd be az ajtót, rossz a kedvem!”.