horoszkóp

Spears visszafogadta paparazzó pasiját

2008.03.11. 12:30
Az énekesnőt vasárnap meglátogatta volt barátja, Adnan Ghalib, akivel alig egy hete szakított. A páros tett egy rövid kerülőt a ház előtt, majd visszatértek Spears otthonába. A Daily Mail szerint könnyen lehet, hogy a celeb azért fogadta vissza pasiját, mert előző nap csúnyán beverte a fejét egy fémrúdba.

A Daily Mail információ szerint Britney Spears visszafogadta Adnan Ghalibot, akit alig egy hete dobott ki, miután kompromittáló sms-eket talált a férfi mobiltelefonján. A duót a celeb háza előtt fotózták le Ghalib kollégái vasárnap. A szemtanúk szerint pár perccel azután, hogy a fotós megérkezett volt barátnőjéhez, már el is hagyták a helyszínt a lesifotós autójával, amit az énekesnő vezetett. A pár azonban hamar meggondolta magát, és visszakanyarodtak a házhoz.

Spears és Ghalib a szakítás előtt

A lap meghökkentő feltételezése szerint Spears talán azért fogadta vissza csalfa pasiját, aki állítólag már össze is költözött az énekesnő utódjával, mert szombaton korábban csúnyán beverte a fejét egy fémrúdba cipővásárlás közben. A celeb ugyan meglepődött, de nem esett komolyabb baja, pár pillanattal később mosolyogva fogta a puklit homlokán. Egy másik teória szerint az énekesnő így próbál lázadni szülei akarata ellen, akik igazából soha nem örültek lányuk aktuális barátjának. Spearsnél valószínűleg akkor telt be a pohár, amikor múlt héten meghosszabbították édesapja ideiglenes gondnokságát egészen július 31-ig.

Az is előfordulhat, hogy a problémás híresség így próbál jelezni annak az illetőnek, aki immár több hete vibrátorokat és obszcén, pornográf, olykor fenyegető üzeneteket küldözget neki. Az ijedt Spears nemrég a hatóságokat is értesítette zaklatója küldeményeiről. A Los Angeles-i rendőrség az FBI bevonásával vizsgálja is az esetet. A TMZ oldal szerint persze könnyen előfordulhat, hogy E! News által lehozott sztorinak fele sem igaz. Mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy az énekesnőt valóban teherbe ejtette-e Ghalib. Bár pár hónapja még azt tervezték, hogy összeházasodnak, sőt januárban terhességi tesztet is vásároltak, eddig egyik fél sem nyilatkozott az ügyben.