Erotikus sms-ek buktatták le Spears pasiját

2008.03.03. 20:01
Az énekesnő úgy rúgta ki Adnan Ghalibet, miután erotikus sms-eket talált a férfi telefonjában egy ismeretlen nőtől, hogy az még a medencébe vágott mobilt se merte kihalászni.

A dühöngő Britney Spears ismét kirúgta paparazzóból lett pasiját, miután túlfűtötten szexi smseket talált a férfi vadonatúj iPhone-jában - írja a The Sun. A 26 éves énekesnő azután fogott gyanút, hogy internetes blogokon két olyan videó is kering, melyeken Ghalib ismeretlen nőkkel látható, az egyiken például kézenfogva távoznak egy étteremből.

Mobil a medencében

Az üvöltözésig fajuló felelősségrevonás után a férfi azzal mentegette magát, hogy a nőkkel csak haverok, ám egy ismerős szerint „a telefonban talált smsek meglehetősen sikamlós tartalmúak voltak, csupa szexuális célzással, nem olyanok, mint amiket az ember egy barátjának küldözget”. Spears végül azzal vádolta Ghalibet, hogy megcsalta őt, majd az úszómedencébe vágta a telefont, és kizavarta a házból a férfit. A bennfentes informátor szerint Ghalib „meg se próbálta visszaszerezni a készüléket”.

Képaláírás

Bevágta a durcát

Ismerősei szerint Spears nagyon eltökélt abban, hogy ezúttal tényleg szakított a férfival, pedig múlt héten még épp arról volt szó, hogy gyereket akarnak, sőt talán már esküvő is volt. Ghalib azonban máris próbálja visszadumálni magát a kegyeibe: szerelmesleveleket hagy neki és romantikus tartalmú smsekkel bombázza. Nem kizárt, hogy sikerrel jár, a decemberi szakítás után is sikerült neki elhitetni az énekesnővel, hogy nem is használja ki.