horoszkóp

Károly herceg neje részegen vesztette el szüzességét

2007.06.01. 16:42
Károly herceg nejének tinédzserkori melléfogásáról rántotta le tegnap a leplet a brit Channel 4 televízió. Ha a hölgy nem fekszik le az első szembejövő osztálytársával az iskolában, akkor már több mint húsz éve ő lenne Károly herceg felesége és lehet, hogy még Diana is élne.

Camilla Parker Bowles a nyolcvanas években csak azért nem lehetett Károly herceg menyasszonya, majd később a felesége, mert tizenhét éves korában elvesztette a szüzességét.

Ennyin múlott?

A dolog még 1965-ben történt. „Camilla Shand számára nagy jelentőséggel bírt az első bál. A végére elvesztette a szüzességét, és az esélyt arra, hogy királyi menyasszony lehessen” – nyilatkozta Gyles Brandreth a Charles & Camilla című könyv szerzője. A kis affér miatt Parker Bowles férje, Károly herceg trónralépésekor nem kaphatja meg a királyné megszólítást. Igaz, nem is vágyik erre.

Családban marad

A herceg második felesége a Diana-korszak alatt sem távolodott el mostani urától, szinte végig Károly szeretője volt. Parker Bowles családjában egyébként komoly tradíciója van az arisztokratikus botránykeltésnek. Nagyanyjának testvére – Violet Trefusis – arról volt híres, hogy leszbikus kapcsolatot folytatott egy igencsak gazdag nővel. A sztori megjelenik Virginia Woolf Orlando című regényében is. A szüzességét hirtelen elvesztő királyi feleség dédanyja – Alice Keppel – pedig nemes egyszerűséggel VII. Edward privát kurtizánjaként tevékenykedett.

Angolszász kultúrhagyomány

Parker Bowles iskolai kalandját egyébként nem érdemes kuriózumnak tekinteni, mivel az angolszász kultúrában igen nagy hagyománya van annak, hogy valaki egy iskolai bálon veszti el a szüzességét. Elég csak a nagybecsű Amerikai Pite sorozatra gondolni, vagy azon filmek nagy részére, amikben Freddie Prinze Jr. szerepel. Vagy Lily Allen orális hobbijára, amiért a suliból is kirúgták.