horoszkóp

Penelope Cruz és Orlando Bloom végigcsókolózták Prince partyját

2007.03.01. 19:00
Bár már hírbe hozták őket, eddig nem ismerték el viszonyukat - az azonban, hogy végigcsókolózták az Oscar-partit, felér egy comingouttal.

Penelope Cruz és Orlando Bloom Prince hollywoodi házában buliztak a vasárnap esti Oscar-díjátadó után, és szemtanúk szerint csókolózással töltötték az egész estét. A beszámolók szerint a színész forró ölelésekkel próbálta vigasztalni a Legjobb Színésznő címre jelölt, de végül díj nélkül maradt színésznőt. "Penelope és Orlando el se tudták ereszteni egymást" - árulta el egy forrás a New York Daily Newsnak. "Az egész estét ezzel töltötték, eszméletlenek voltak! Ölelkeztek, csókolóztak, sőt fogdosták is egymást. És mindezt egy csomó ember, többek közt Leonardo DiCaprio és Ryan Gosling előtt!"

A pár már az Oscar-díjatadót megelőző partin, a Soho House nevű bárban is feltűnően flörtölt egymással. "Jól láthatóan egymást húzták. Penelopén látszott, hogy teljesen Orlando hatása alá került, később vissza is vonultak egy félreeső sarokba és egyfolytában egymást fogdosták".

Egy hónapja még tagadták

A 32 éves színésznőt már januárban hírbe hozták Bloommal, amikor a színész meghívta őt a 30 születésnapját ünneplő partira a Teddy's nevű Los Angeles-i klubba, de akkor még nem tették nyilvánvalóvá viszonyukat. Az akkori hírek még csak úgy fogalmaztak, hogy "egész este "elválaszthatatlanok voltak, Penelope soha nem került karnyújtásnyi távolságnál messzebb Orlandótól, még akkor se, amikor mindketten épp másokkal táncoltak".

Fél éve senki

Cruz utoljára Matthew McConaughey-vel járt egy évig, de 2006. júniusi szakításuk óta nem volt komoly kapcsolata. Bár barátnőjével, Salma Hayekkel előszeretettel játsszák azt, hogy leszbikus szeretők volnának, február elején pedig Olivier Martinezzel látták meghitten ölelkezni, aki mindössze pár nappal korábban szakított Kylie Minogue-gal, de végül egyik hír sem bizonyult igaznak.

A Bloom korábban Kate Bosworthtal járt, de ettől még hírbe hozták Kirsten Dunsttal, akivel 2005-ös, Elizabethtown című filmjük forgatásuk werkfotóin állítólag olyan fesztelenül viháncoltak, hogy Dunst inkább felhívta Bosworth-t, hogy megnyugtassa: bár Bloom "kedves és jóképű fiú", nincs köztük semmi.