Csányi újra a feleségével randizik

2008.10.01. 13:00
Pokorny Lia és Csányi Sándor két éve élnek külön, ám mostanában sokat látják őket együtt - késő este is. Megindultak a találgatások, hogy vajon a színész képes-e megbocsájtani a Beugróból közismertté vált színésznő egykori félrelépését. Az út szabad, hiszen Erdélyi Tímeával hónapok óta szakítottak.

Egyre többször látták együtt mostanában Csányi Sándort és feleségét, Pokorny Liát. A szemtanúknak nem is ez szúrt szemet - hiszen a Kontroll sztárjának és a Beugró című tévéműsorból közismertté vált színésznőnek van egy közös gyermeke, ami magyarázatot adhat a randikra. Az viszont, hogy miért este tíz órára időzítik a randevút, egyből találgatásokra adott okot. A Bors információi szerint Csányi a Televízió bejáratánál várta Pokornyt, ahonnan együtt távoztak.Nem csak közös fiuk köti össze őket


Bár a Legszexibb Celebpasi címet is elnyerő színész nem szívesen beszél magánéletéről, az a hír mégis napvilágra került, hogy pár hónapja szakítottak Erdélyi Tímeával . Csányi két éve költözött külön feleségétől, és ismerősei akkoriban azt állították, hogy nem a Barátok közt egykori Tildája okozta a házasság romlását, épp ellenkezőleg: Pokorny volt az, aki félrelépett mással . A színész a kisfiát mindig is rendszeresen látogatta, sokat vannak együtt.

Arról nincsen a lapnak tudomása, hogy az elmúlt két év alatt kimondták-e egyáltalán a pár válását, de 2006 végén a színésznő még azt nyilatkozta egy interjúban, hogy nem tartja kizártnak, hogy kettejüknek még lehet esélyük közös jövőre. Csányi a Borsnak nem kívánt reagálni a szemtanúk állítására, Pokorny Lia pedig mindössze annyit közölt, hogy nagyon jó kapcsolatban vannak, a színész mindenben támogatja őket.