horoszkóp

Idén is Csányi Sándor a legszexisebb

2008.02.11. 17:00
Habár nem minden hazai filmben szerepel idén Csányi Sándor, olvasóinkban elevenen él a képe. A színész idén is megnyerte a Legszexibb Celebpasi elnevezésű szavazós játékunkat, ahol Talmácsi Gábor és Alföldi Zoltán követi. A legkevésbé szexi médiaszemély Hajdú Péter lett, aki előtt Kasza Tibor végzett.

Elképzelhető, hogy idén ugyanazok az olvasók szavaztak a Legszexibb Celebpasi elnevezésű, megismételt szavazós játékunkban, mint tavaly, ugyanis ismét Csányi Sándor nyerte meg a versenyt. Az eddigi magyar filmbemutatókból kiderül, idén a színész nem mindegyik hazai produkcióban látható, ezért is öröm, hogy friss filmélmények híján is ilyen elevenen él önökben a kép a fiatal moziszínészeinkről.

Talmácsi visszafogottsága szexi

Nézzen győztes és vesztes celebférfiakat!

Fenyő Iván is kis híján előkelő helyen végzett, de a szavazás utolsó szakaszában Talmácsi Gábor rajongói kapcsoltak gyorsabban, és tették a második helyre a motoros világbajnokot. Sokan azt mondják, a sportolóban a visszafogottsága a legvonzóbb, és az, ahogyan távol tartja magát a túlzott szerepléstől.

A szavazatok alapján Alföldi Zoltán a harmadik legszexisebb férfi a húszas mezőnyben. Ugyan a kereskedelmi csatornák sem a szexualitásra helyezik a hangsúlyt a híradós arcok kiválasztásakor, de nem hátrány, ha mégis van valamiféle ösztönző kisugárzása a műsorvezetőnek.

Sehol egy Árpa Attila

Ezúton gratulálunk Sebestyén Balázsnak a kiváló szerepléséért, akinek hangsúlyos a megjelenése a délutáni kibeszélős műsoridőben, majd az esti unaloműző műsoridőben is, de olvasóink ezt nem sokallják. A legtöbb, hasonló szavazást hagyományosan Árpa Attila szokta megnyerni, ebben a mezőnyben azonban nem tartozik a legjobbak közé, sokkal inkább a középmezőny oszlopos tagja.

A legkevésbé szexi celebférfiak személye sem okozott különleges meglepetést a szerkesztőségünkben. A 18. helyen Damu Roland végzett ezzel is bizonyítva, hogy egy riporternő felpofozása nem tesz egy férfit túl szexissé. Kasza Tibor sem váltott ki olvasóinkból túl nagy lelkesedést, pedig új lemeze apropóján újabban amorózóként jelenik majd. A 19. helyre szavazott énekestől láthatóan kevesen szeretnék megtudni, milyen az, ha egy férfi igazán szeret.

A legkevésbé szexi celebférfi idén Hajdú Péter lett. A műsorvezető-producerről sokan tudják, hogy remekül utánozza Friderikusz Sándort, de úgy látszik még ez is kevés.

Csányi-triviák

Ha társaságban szóba kerül Csányi Sándor neve – és nem az OTP-vezérre és elitdisznó-tenyésztőre gondolunk – a szexisségén kívül a pályafutásáról is érdemes bedobni néhány szakmai triviát, hátha a beszélgetés hamar kiüresedik, ha csak a külsejét elemezzük. Csányi egészen kicsi korában tudta, hogy színész lesz, ennek ellenére épületgépésznek tanult. Miután leérettségizett, Csákányi Eszter azt javasolta neki, tegyen szert némi színházi gyakorlatra kaposváron. Mialatt a Csiky Gergely színházban dolgozott, mint csoportos szereplő, Csányi felvételizett a Színművészeti Egyetemre, ahova negyedszerre vették fel. Miután az egyetemet elvégezte, a Krétakör társulat tagja lett, majd a Radnóti Színházba szerződött.

A színész 2000-ben kezdett filmekben dolgozni, az első felkérései közé tartozott a Jadviga párnája, az Úristen@menny.hu, egy évvel később Incze Ágnes I love Budapest című filmjében vált szélesebb körben is ismertté, de az országos ismertséget a 2003-as Kontroll hozta meg a számára. A közönség szavazatai alapján 2004-ben Súgó Csiga díjat kapott, amelyet egy évvel később a legjobb férfiszínésznek járó brit Fringe Report díja követett