horoszkóp

Házipornó helyett csöcsvillantás Britneytől

2006.11.29. 08:38
Bár a beígért nászutaspornója csak nem akar előkerülni, Britney Spears nagy lendülettel igyekszik felnőni legújabb barátnője, Paris Hilton magasságaiba: hét végén előbb a mellét, majd borotvált punciját villantotta meg a paparazzóknak. Nem ő az első, akivel ez előfordult, de a siker minden esetben garantált. Na jó, Tara Reidet kivéve.

Britney Spears alaposan belehúzott a celebéletmódba: amellett, hogy folyamatosan legújabb barátnőjével, Paris Hiltonnal bulizik mindenfelé, hétvégén alaposan kitett magáért azzal, ahogy kitett mindent. A Star magazin szerint a két szőke a Hollywood Hyde nevű helyen tűnt fel vasárnap hajnalban, ahol a kétgyermekes kismama az egyik mellét hagyta kilógni mélyen kivágott, alul pedig alig létező zöld ruhájából, másnap pedig azt is megmutatta, milyen frissen borotvált az alvégen. Persze aki az énekesnő és válófélben lévő férje házipornójára vár, annak ez sovány vigasz, még ha a cicikről elmondható is, hogy kétgyermekes anyához képest egész látványosak.

A bugyi- és egyebek kivillantása a női hírességek tuti módszere arra, hogyan lehet mindenképp vezető hírt csinálni magunkból akkor is, ha nincs rólunk mit írni. Britneyről mostanság enélkül is van, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy botrányosan váljon, házipornójának létezését avagy nemlétezését lebegtesse, vagy hirtelen legjobb barátnője legyen egy híresen hülye milliárdoslánynak, aki saját jogon is gondoskodik a médiafelhajtásról.

A félmillió dolláros mell

Klikk!

Janet Jackson és Justin Timberlake közös fellépése például azon a bizonyos Superbowl-gálán senkit se érdekelt volna, ha nem történik az a "véletlen ruházati baleset", aminek köszönhetően a világ összes médiuma átvette a sztorit, meg Jackson piercingelt mellének képeit. A 2004-es esemény akkor komoly médiahisztit és 550 ezer dolláros bírságot eredményezett, ami ellen a CBS (a közvetítő MTV anyacége) épp a napokban fellebbezett.

Igaz/nem igaz?

Lindsay Lohan is büszke melleire, és előszeretettel mutogatja is azokat. A közvéleményt ugyan megosztja, hogy a színésznő valódi adottságokkal rendelkezik-e, vagy a plasztikai sebészet eredményeivel villog, Lohan azonban - aki színésznői teljesítménye mellett komoly botrányhősnői karriert is fejlesztett - ahelyett, hogy cáfolná vagy megerősítené a híreket, inkább szemtanúkra bízza a döntést.

Kampányoló mellbimbók

Sophie Marceau is igen eredeti módon vett részt 2005-ös filmje, a Where the Truth Lies című mozi reklámkampányában: a cannes-i díszbemutatón hagyta, hogy ruhájának lecsúszó vállpántja derékig lemeztelenítse. A 2005-ös évben a jelek szerint ez volt a divat: Keira Knightley is túl mélyen dekoltált ruhát választott a Büszkeség és balítélet mozipremierjére. A filmeknek persze mindig jól jön az, ha ilyen módon reklámozzák őket: hányan nézték meg vajon az Elemi ösztönt annak idején csakis Sharon Stone muffja miatt?

Nem mindenkinek ajánlott

Persze van, akinek még ez se jön össze. Tara Reid például a csöcsvillantás abszolút lúzere: ő az a színésznő, akinek nevével kapcsolatban legfeljebb az Amerikai Pite című szánalmas vígjátékokat lehet felidézni, ha nagyon akarjuk. De sajna még ezelőtt mindenképp beugrik róla az a ciki, mikor két évvel ezelőtt egy csöcsvillantással feltárta minden idők legelcseszettebb mellplasztikáját. Reid ugyanis épp egy partin pózolt a fotósoknak, amikor lecsúszott róla a ruha, feltárva a mellbimbója körüli látványos sebhelyet, és mivel a rontott műtét miatt mellbimbója valószínűleg teljesen érzéketlen lehetett, Reid ezt percekig nem is vette észre. Ekkor készültek róla azok a sorozatok, melyek révén az egész világ megtanulta a nevét, valamint óvatosabbá vált a mellműtétek megítélésével. A színésznő végül megpróbált jól kijönni a dologból - hisz vesztenivalója már amúgy sem volt -, és közzétette azt is, amikor helyrehozatta a mellplasztikáját. Ezt azonban már nem mutatta be. Egyelőre.