horoszkóp

Bulizni hívta Copperfield az állítólag általa megerőszakolt nézőt

2007.10.30. 16:33
Előkerült egy hangfelvétel egy üzenetrögzítőről, amelyen a mágus hétvégi bulira invitálja a rögzítő tulajdonosát. A megerőszakolós sztoriból egyelőre ennyi igaz.
David Copperfield: Click to watch

A nemi erőszak vádja ugyan még igazolásra vár, de az már bizonyosnak látszik, hogy David Copperfield hétvégi szexpartnereit showjai nézői közülhorgássza. Most egy újabb lány is előlépett az ismeretlenségből és elmesélte a TMZ.com-on saját történtét.

A New York-i Eva beszámolója szerint, a show után őt és a barátnőjét hátrahívták a színfalak mögé, ki kellett töltenie egy kérdőívet, amiben a kedvenc virágát, helyét és hasonló női dolgokat kérdeztek tőle, majd lefotózták. Szerinte az egész nagyon különös és ijesztő volt, különösen most, amikor meghallotta, mivel vádolják a sztárt, bár ő nem ment el vele sehova. Egy másik, seattle-i lány ugyanis közben azzal vádolta meg Copperfieldet, hogy a sztár meginvitálta a Bahamákon lévő saját szigetére egy hétvégére, majd ott erőszakoskodott vele.

Gyere kislány, gyere

A lány elküldte azt a hangfelvételt, amin a mágus meghívja őt egy buliba a szigetre, ahol „nagyon jót fognak bulizni”. Mivel ő el is ment önszántából, pontosan nem világos, hol itt az erőszak, de legalább most már az biztosnak látszik, hogy Copperfield így fog magának nőket. Ettől még bezárhatta őket több napra, ami már nem szép dolog, de a történet akkor is különös. De ha valaki csak úgy lelép egy hétvégére egy ismeretlennel annak a privát szigetére, az mégis, mire számít?