horoszkóp

Cameron Diaznak Uma Thurman levetett pasija is jó

2007.06.05. 16:18
Miután Justin Timberlake szakított vele, Cameron Diaz eltűnt a sajtónyilvánosság elől. Most a Harmadik Shrek körüli felhajtást és Uma Thurman exét, André Balázst felhasználva próbál visszaférkőzni az emberek mindennapjaiba.

A Charlie angyalai sztárja még június 2-án jelent meg egy nagyon menő, mondhatni exkluzív partin a szintén nagyon menő, mondhatni exkluzív hollywoodi Chateau Martmont hotelben új párjával André Balázzsal. Annak ellenére, hogy Balázs az Uma Thurmannel történt szakítása óta rendszeresen újra meg újra összejön a színésznővel, Diaz egyértelmű jelét adta annak, hogy a milliomos hoteltulajdonos ezúttal az ő partnere. "Diszkréten végigsimította a nyakát" - számolt be egy szemtanú a New York Daily Newsnak Diaz birtoklási gesztusáról."

Diaz és a pasik

Mióta fenékrázó táncairól is híres színésznővel szakított a mostanában filmszínészi babérokra törő Justin Timberlake, Diaz flippergolyóként pattog a pasik között. Először a méltán híres szörfössel, Kelly Slaterrel próbálkozott, de az nem tartott sokáig, de az is lehet, hogy Slater mamájának volt igaza, és fia sosem járt Diazzal. Ezután Criss Angellel, korunk egyik legmenőbb bűvészével hozták összefüggésbe a színésznőt, de ezt a hírt is meglehetősen gyorsan cáfolták. Hiába randizott most Diaz a szokásosnál egyértelműbb módon, nehéz elképzelni, hogy hosszú kapcsolat vár az ifjú párra. Pláne akkor, ha figyelembe vesszük André Balázs és Uma Thurman kapcsolatának utolsó néhány évét, amikor akár hónapokra is különváltak, majd folytatták, mintha mi sem történt volna. Diazról viszont nem valószínű, hogy A-listás színésznőként jól viselné az epizódszerepet.