horoszkóp

Pete Dohertyt démonok üldözik

2007.06.11. 16:11
A brit rocksztár valószínűleg még nincs túl a drogfüggésén. Most démonokat látott és egy lesifotós kocsijának gyerekülésében akart utazni, mert nincs pénze taxira. Vagy csak nagyon ki volt ütve.

Komoly bajok vannak celebéknél, mert mostanában sorra őrülnek meg a sztárok, legutolsó információink szerint a meleg most Pete Doherty agyára ment. Egy fotós számolt be a zenész furcsa viselkedéséről a brit Daily Starnak, és ha lehet hinni neki, a rocker igen komoly állapotban lehetett, amikor az őt üldöző démonokra hivatkozással furcsa ámokfutásba kezdett. A viselkedés persze ijesztő, de Dohertytől sokkal inkább önazonos, mint amikor megtévesztő módon normális emberként napozgat a csajával, vagy DVD-t kölcsönöz.

Paranoid android

A fotós Kate Moss londoni háza környékén figyelte, amint a zenész leint egy taxit, majd egy bokorba menekül és démonokról kezd panaszkodni. „Elindultam felé, mire elkezdett kiabálni: Jönnek a démonok, jönnek a démonok és magukkal visznek!” – idézi a Femalefirst a - bevallottan drogfüggő - Dohertyt idéző fényképészt.

A paparazzó elmondása szerint Doherty forgatta a szemeit és úgy tűnt, nyáladzik is, erősen folyt róla a víz és amikor nem hozzá beszélt, akkor magában motyogott. „Megkért, hogy vigyem magammal és közben folyton azt hajtogatta, hogy elkésik, de azt nem mondta honnan” – számolt be a paparazzó.

Nagy zenész kis helyen

A fényképész elindult a kocsija felé, Doherty meg követte, majd váratlanul beugrott a kocsi hátsó ülésére, egyenesen bele a gyerekülésbe. Az énekes eztán azt motyogta, hogy ő bizony nagyobb legenda lesz, mint Sir Paul McCartney, majd egy gyors fordulattal kritizálni kezdte a lányokat, akik barátnője, Kate Moss Topshopnak tervezett ruháiban járnak.

„Aztán elkérte a mobilom és közölte, hogy le kell bonyolítson néhány hívást, de nem hiszem, hogy tényleg beszélt is valakivel. Mikor később lecsekkoltam a számot, amit hívott, az nem is létezett.” - folytatta a bizarr sztorit a fotós. A furcsa fuvarnak végül úgy lett vége, hogy Doherty egy lassításkor kiugrott a kocsiból és elszaladt.

A Velvetnél úgy gondoljuk, a művész úr elég erősen be lehetett állva, de amíg újabb híreket nem kapunk róla, azért kicsit aggódunk érte. Őszintén hiányolnánk, ha tényleg elvitték volna a démonok. Olyan szórakoztató jelenség.