horoszkóp

Bréking: Moss és Doherty normálisan viselkedtek

2007.06.01. 12:54
A Velvet kedvenc agyhalott szerelmespárja, a szupermodell és dzsanki szerelme nyaralásuk alatt piknikeztek a napon, sőt, a rocker még a pólóját is levette, hogy barnuljon kicsit. És aztán se történt semmi. Ez már a vég?

Korunk legautentikusabb drogos párja egy ibizai nyaralás során teljesen kiesett megszokott szerepéből és úgy viselkedtek, mint egy teljesen átlagos, normális szerelmespár. Már bennük sem bízhatunk.

Hát normálisak?!

„Pont olyanok voltak, mint én és a barátnőm, amikor nyaralunk” – nyilatkozta egy szemtanú a The Sun című lapnak. Az utóbbi időszak fáradalmait Ibizán kipihenő pár jó szokásuktól eltérően nem keltett botrányt, sőt. Magukból teljesen kifordulva nem csináltak semmi érdekeset, hacsak azt nem, hogy egész idő alatt farmert viseltek, ami azért tényleg felháborító egy kicsit, mivel végig gyönyörű volt az idő. Egy másik, a környéken nyaraló nyilatkozó szerint látható volt, hogy nagyon szeretik egymást.

Nagy változások előtt állunk tehát - kellett levonjuk a tanulságot. Ha jobban utánanézünk, ennek a mostani őrületnek vannak előzményei, csak szokásunkhoz híven cinikusan ítéltük meg a pár összes, a megváltozásra tett kísérletét.

A szimbolikus jelek

Az egész pálfordulás még idén januárban kezdődött, amikor Doherty magán-vetkőzőszámot adott kedvesének egy zsúfolásig megtelt klubban. Mi akkor ezt egy szokásos drogos megnyilvánulásnak tudtuk be, mivel nem tudtuk azt, hogy igazából ez egy romantikus gesztus annak a korszaknak a lezárására, amit a folyamatos szakítások jellemeztek.

A vetkőzés után harmonikusabb kapcsolatot kívánt folytatni a pár. Bevalljuk, mi ezt sem vettük észre, de hogy is vehettük volna ismerve Moss és Doherty közös múltját. A harmóniát úgy kívánták behozni az életükbe, hogy a pár hölgy tagja elkísérte pasiját a - sokadik - elvonóra. Ez a gesztus Moss részéről legalább annyira szimbolikus és romantikus volt, mint pasija vetkőzős jelenete. Miután ezeken a szokatlan módokon, de jelezték egymásnak komoly szándékaikat elindultak a normálissá válás lejtőjén. Először is Doherty - sokadszor is - bejelentette, hogy Mosst választja a drogok helyett, aztán kipucoltatta a körmeit – ennek a szimbolikus tartalmát már tényleg nem kell magyarázni -, melyekre az elérzékenyült Moss azzal reagált, hogy pár napon belül megosztotta a világgal, gyereket akar szerelmétől. Ezek után egy méla unalommal telt ibizai nyaralás egyenes következménye a normálissá válás felé közösen megtett útnak, csak mi nem vettünk eddig észre. Pedig tényleg tele vagyunk jóindulattal.