horoszkóp

Visszafordíthatatlan a javulás a Moss-Doherty párosnál

2007.06.07. 15:06
Kate és Pete teljesen kifordultak önmagukból: unalmas nyaralás, este filmkölcsönzés. Úgy tűnik, végképp összecsaptak a hullámok a világ egyik legbalhésabb párjának feje fölött.

Kate Moss és Pete Doherty leginkább vad éjszakai bulizásaikról hírhedtek. Időnként azért nekik is szükségük van egy kis csendes kikapcsolódásra; úgy tűnik, egyre gyakrabban. Lehet, hogy ők is öregszenek, és előbb-utóbb még a hintaszék is bekerül otthonukba, bundás mamusszal és kényelmes háziköntössel egyetemben. Vagy ennyire azért ne szaladjunk előre?

Sose volt még ennyire durva

A párt minap egy dvd boltba látták betérni. E különlegesen normális, felháborítóan kispolgári tettük ékes bizonyítékaként fotókat is bemutat az eseményről a Daily Mail. Ezen a nem mindennapi helyszínen ismét hihetetlen dolgot művelt a botrányhős szerelmespár: dvd-ket kölcsönöztek. Választásuk azonban homályba vész, hiszen a dvd-k eredeti tokjuk helyett a kölcsönző saját tokjaiban lapultak.

Kate farmer forrónadrágot viselt, amikor az Elgin Avenue-n kipattant Range Rover-éből a Channel 294 üzlet előtt, amely klasszikus, kultusz és külföldi filmekre szakosodott. Szemben a határozottan fittnek látszó barátnőjével, Pete szeme alatt sötét karikák éktelenkedtek, és nagyon úgy tűnt, mint akinek épp szüksége van egy tévé előtt töltött, pihentető estére.