horoszkóp

Edvin Marton még nem lesz apa

2008.02.28. 09:40
A hegedűművészt ügynökünk egy óbudai klubban látta a kissé gömbölyödő barátnőjével koktélozni. Edvin Marton és Gombosi Adrienn valóban ott mulattak, de terhességről szó sincs.

"Múlt hétfőn este Óbudán jártam a Symbolban és Edvin Martont láttam koktélozni barátnőjével, valamint még egy pár társaságában. Edvinék, ha jól láttam, campari-dzsúzt ittak, és láthatóan jól érezték magukat. A hely zongoristája különösen felkeltette Edvin érdeklődését, lelkesen tapsolta meg az előadóművészt, és az est végére már szinte puszi pajtásokká váltak.

Csak abban nem vagyok biztos, hogy Edvin barátnője ugyanaz a lány-e, aki pár évvel ezelőtt megnyerte a Miss Balatont, ugyanis a pocakja már kissé gömbölyödött, vajon a sok koktéltól, avagy talán valami mástól?

Ezek után még Horváth Éva is feltűnt, de ő és partnere szerényen, egy eldugott asztalnál foglaltak helyet a fedett udvar sarkában" - jelentette Sasszem.

A gömbölyödés nehezen hihető, hiszen néhány héttel ezelőtt olvasóink éppen a hegedűművész párját szavazták meg az Operabál igazi bálkirálynőjének. Rákérdeztünk.

A zenész elismerte, hogy ott mulattak, de terhességről szó sincs. "Valóban ott voltam, de nem igaz, hogy a barátnőm gömbölyödne. Egyébként mindig megtapsolom a zenészeket. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy tetszik az előadásuk, egyszerűen összetartok a zenészekkel, művészekkel. Igazából ő integetett nekem, én pedig megtapsoltam."