horoszkóp

Erdélyi Tímea leszbikus csókja

2008.02.26. 16:04
Újabb felvétel került fel az internetre az ifjú színésznőről. Az ominózus fotón a Barátok közt egykori Tildája szájon csókol egy másik lányt. Nemrég olyan képek láttak napvilágot, amiken Erdélyi Tímea két lehúzott nadrágú férfi előtt pózol egy szál rózsával a szájában.

Az egyik képmegosztó oldalra újabb, azóta sajnos elérhetetlenné vált kép, majd egy olvasónk segítségével ismét láthatóvá tett kép került fel Erdélyi Tímeáról, aki 2002 végéig alakította Tildát a Barátok közt című sorozatban. Ezúttal nem csupasz férfihátsók előtt látható, hanem egy másik lány társaságában, akivel éppen szájon puszilják egymást. Az érintett fél most sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Az ifjú színésznőre rájár a rúd. Pár nappal ugyanis olyan képek láttak napvilágot, amelyeken a Színművészeti Egyetem hallgatója két lehúzott nadrágú férfi hátsófele előtt ül kendővel a fején, rózsát tartva fogai között. A Blikk egyik olvasó-riportere szerint ezek a fotók a budapesti Schönherz kollégiumban készültek egy születésnapi bulin.

2007 szeptemberében óriási botrány kavart, amikor illetéktelen kezekbe került egy olyan felvétel, amelyen Erdélyi Tímea egy fiúval hentereg egy kollégiumi szoba ágyán, miközben társaik nevetve utasítgatják őket. A színésznő akkor elmondta, a videó hat évvel ezelőtt készült, és műegyetemista barátaival készítette egy gólyabálra. Bár állítása szerint nem zavarta, hogy az álpornó felkerült a világhálóra, annak valószínűleg kevésbé örült, amikor pár évvel ezelőtt az interneten egy olyan Horvátországban felvett, monokinis filmecske keringett, amin többek szerint szintén ő látható fürdőruha-felső nélkül.