A monokinis vakáció és a barátokkal forgatott álpornó után újabb pikáns felvételek kerültek elő az ifjú színésznőről. Az egyik fotón a Barátok közt ex-Tildája két lehúzott nadrágú férfi előtt pózol egy rózsával a szájában.

Alig fél évvel azután, hogy nyilvánosságra került az Erdélyi Tímea és egy barátja főszereplésével készült álpornó, most újabb poénból megörökített, kissé pikáns felvételek kerültek fel az internetre. Az egyik fotón az ifjú színésznő, aki 2002 végéig a Barátok közt Tildájaként kereste kenyerét, két fiú meztelen hátsója előtt kendővel a fején, rózsával a szájában pózol. A képekről viszonylag kevés tudható, ám Erdélyi Tímea a most nyilvánosságra készült képeket látni sem akarta, nemhogy nyilatkozni róluk.

Ál-szexfilm a barátoknak

Alig félévvel ezelőtt, 2007 szeptemberében került fel az internetre az a rövid, házi készítésű film, amin az ifjú színésznő egy fiúval hempereg egy kollégiumi szoba ágyán, miközben a barátaik instruálják őket, hogy mit hogyan csináljanak. Erdélyi Tímea elmondta, a poénból forgatott álpornót egy gólyabállal egybekötött versenyre készítette műegyetemre járó barátaival hat évvel korábban. Hozzátette, nem bánja, hogy a videó felkerült a világhálóra.

Erdélyi Tímea barátja, a Velvet olvasói által idén is legszexisebb celebpasinak választott Csányi Sándor akkor azt nyilatkozta, nem zavarja, hogy a felvétel nyilvánosságra került, illetve az, hogy kedvese viccből bújt ágyba egy fiúval. Szerinte a gólyabálon mindenkinek valamilyen ciki feladatot kell teljesítenie. A Barátok köztben egykor Tildát alakító lány és a színész kapcsolata 2006 májusában kezdődött. Csányi, aki eleinte nem akart nyilatkozni a friss románcról, később tagadta, hogy házassága a Színművészeti Egyetem akkor huszonhárom éves diákja miatt ment volna tönkre. Elmondta, feleségével Pokorny Liával körülbelül fél évvel azelőtt különváltak útjaik, hogy Erdélyi Tímeával találkozott volna.

Monokini a strandon

Úgy tűnik, Erdélyi Tímea sorsa az, hogy időről időre kissé kompromittáló felvételek kerüljenek elő róla. Pár éve ugyanis egy másik, a színésznőből valamivel többet mutató videó keringett az interneten. Igaz, Erdélyi Tímea ebben az esetben nem tudta, hogy felvétel készül róla. Az ominózus filmecske Horvátországban készült, ahol magyar nyaralók lencsevégre kapták a fürdőruhafelső nélkül strandoló hírességet. Arról természetesen megoszlott a a közönség véleménye, hogy valóban Erdélyi Tímea látható-e egy szál bugyiban. A színésznő egyébként még aktív sorozatszereplőként 2002-ben két férfi magazinnak is levetkőzött. Februárban az FHM-ben, májusban pedig a CKM oldalain csodálhatták meg az olvasók bájait, amiket mindkét esetben egy-egy bikini takart.