Fekete Dávid csalódott Lakatos Krisztiánban

2008.12.09. 12:00
Nem a Hit gyülekezetének tagja a Megasztár döntőse, csak a barátnője az. Az énekes nagyot csalódott Lakatos Krisztiánban is, aki ezek szerint nem a barátja többé. A kritikák elkeserítik, jobban örülne, ha a hangja miatt támadnák.

Fekete Dávidnak készül a Megasztár 2008-as döntőjére, emellett már most szembesülnie kellett a rengeteg negatív véleménnyel, amit a továbbjutása miatt kap.

Nem is a Hit Gyülekezetének tagja

Az őt illető kritkikák közül a legújabb miatt, miszerint egy vallási közösség együttes munkájának az eredménye, hogy továbbjutott, viszont teljesen kiborult, állítja a Bors. Nem elég, hogy a szavazók csalódottak, amiért nem ők jutatták tovább a kedvencüket, hanem a zsűri, most Feketénél az verte ki a biztosítékot, amit Lakatos Krisztián családja kezdett el terjeszteni róla.

Fekete Dávid elmondása szerint semi köze nincs a Hit Gyülekezetéhez, ő nem tagja, csak a barátnője és annak családja, így nem érti, miért vádolják ilyesmivel. Azt elfogadná, ha a képzetlenségét kritizálnák.

Fekete Dávid csalódott

A Hit Gyülekezetének sajtóreferense, Kiss Márk a napilapnak szintén úgy nyilatkozott, hogy szívesen látják az összes megasztárost a Vidám Vasárnap elnevezésű rendezvényen, de ezt leszámítva semmi közük nincsen a továbbjutásához.

Egy barátság vége

Fekete azért is nagyon csalódott, mert egy jó barátot is elvesztett a továbbjutással, mivel Lakatos Krisztián maga is elfordult tőle. A fiatal énekes nem érti mivel érdemelte ezt ki, ezzel szemben Lakatos szerint a fiú mindvégig színlelte csak a barátságot.

Lakatosnak az fájt a legjobban, hogy Fekete el sem köszönt tőle, mikor elhagyta közös szállásukat és az is rosszul esett neki, hogy a győri fiú meghazudtolta Tilla és a nézők előtt.