Korábbi hírekkel ellentétben Gregor Bernadett nem egészségügyi problémák miatt veszítette el babáját. A színésznő egy lelki sokk miatt vetélt el: férje, Somogyi István hűtlenségére derült fény egy SMS-ből - ennek hatására történt meg a tragédia.

Nehéz időszakon megy keresztül most Gregor Bernadett. A színésznő ugyanis egy SMS-ből jött rá arra, hogy férje, Somogyi István megcsalta. Az őt ért lelki sokk és a veszekedés hatására még negyedik hónapban lévő magzatát is elveszítette. A Blikk információi szerint azóta a sámán-rendező férj már el is költözött, Gregor Bernadett pedig hallani sem akar róla, még a kisfiát, Álmost sem engedi látogatni.

A színésznő és Somogyi István négy évvel ezelőtt házasodott össze. Kapcsolatuk szépnek indult, aztán egyre többet lehetett arról hallani, hogy nehézségeik adódtak, egyszer már külön is költöztek egymástól. Somogyi ugyanis az utóbbi időben elég sokat maradt munka nélkül, Gregor pedig emiatt szinte minden lehetőséget megragadott: két kisfia nevelése mellett turnét, színházi fellépéseket is bevállalt. A kisbaba elvesztése után is csak néhány nap pihenőt kért a TV2-től, hogy a tragédia miatt ne kelljen átszervezni a forgatást.

Gregor Bernadettnek nem ez volt az első botrányos kapcsolata. Legelőször főiskolásként ment férjhez egy tüdőgyógyászhoz, akivel végül nem utazott el külföldre, amikor a férfi munkát kapott kint. Második férje Gát György producer volt, akivel szintén zátonyra futott a házasságuk. Erdélyi László annak idején nagyon megverte, később pedig Geszti Péterrel látták együtt, de abból a kapcsolatból sem sült ki semmi jó.