horoszkóp

Győzike leszarja a kétmilliót

2007.10.11. 10:55
Gáspár Győző kétmillió forintért adná el a Borsnak barátnője, Ildikó fotóját. A showman fel van háborodva azon, hogy botrány kerekedett az ügyből, hiszen nem ő az egyetlen, aki így gondolkodik. A pénz pedig különben is az éhező kutyáknak menne.

A Bors húszezer forintot ajánlott fel a képért, így nem valószínű, hogy összejön az üzlet, de lehet, hogy könnyebb úton is hozzájutnak, ugyanis az újság felhívta olvasóit Gáspár Győző barátnőjének felkutatására: "Kérjük, jelentkezzen, ha Ön már látta Győzike barátnőjét, és ezt fotóval is tudja bizonyítani." Az újságban megadott emailcímre várják a képeket. A lap már abban is bizonytalan, hogy egyáltalán létezik-e Ildikó. "Ildikó van, létezik, nagyon jól megvagyunk hála az égnek. Nem kell mindent megmutatni a lapoknak, ezt már megtanultam, majd megmutatjuk, ha ott lesz az ideje. Ha már elváltam, rendeződtek a dolgaim Beával is, akkor" - mondta el Győzike a Velvetnek.

Győzike nem érti, hogy mi kivetni való van abban, hogy pénzt kér, hiszen ez általános jelenség a bulvár világában: "Ha megszületik egy sztárbaba, vagy kimennek valakinek az esküvőjére exkluzívan fotózni, úgy, hogy csak ők mennek ki, hát azért is pénzt kérnek. Arról nem beszélnek persze, csak a Győzikéről. Ildikó nem közszereplő, persze, hogy pénzt kérjünk a fotójáért. Ha mások kérhetnek, mi miért nem?" Azt is elárulta, hogy a kétmillió forintot nem is tartanák meg: "Van nekem egy nagyon jó munkahelyem, úgy hívják, hogy RTL klub. Szarom le én azt a 2 millió forintot! Nincs nekem szükségem erre a pénzre, nem is magunknak kérnénk, hanem rögtön odaadnánk az egészet egy állatmenhelynek, mert Ildikó imádja a kutyákat, nem tartanánk meg magunknak."

Győző a Velvetnek azt is elmondta: "Arról a kutya sem ír, ha valami jót teszek, csak a botrányra éhesek a lapok. Amikor két lélegeztetőgépet ajándékoztam 8 millió forint értékben a gyöngyösi kórháznak, arról a kutya sem írt. Nem is baj, nekem épp elég boldogság az, hogy kapom a leveleket azoktól az anyáktól, akinek a gyerekét megmentette a gép." Győzike szerint az egész történet fel van fújva, és csak arról van szó, hogy meg kellett tölteni valamivel a címlapot, arra pedig az ő neve mindig jó. "Nem akarok én semmit, csak dolgozni. Showmankedni és szórakoztatni, végezni a munkámat."