horoszkóp

Gáspár Győző alul van fizetve

2007.08.29. 22:38
A roma showman, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy le akar számolni múltjával és tiszta lappal akar indulni, nem érzi úgy, hogy túl lettek volna fizetve családjával, hiszen ők hétről-hétre több millió néző szeme láttára teregették ki a szennyest.

Az énekes, akit nyugodtan nevezhetünk hazai bulvármédia koronázatlan királyának, a minap elhaló hangon mesélt a juj.hu riporterének arról, hogy le akar számolni régi énjével. Mivel az imidzsváltás még várat egy kicsit magára, a sztár kicsit anyagias múltidézésbe kezdett úton Balmazújváros felé, ahol utolsó koncertjét adta Győzikeként.

Cirkuszt és kenyeret

Természetesen mi másról lehetett volna szó, ha nem a saját valóságshowjáról, ami a szomorú fejlemények ellenére valamilyen formában folytatódni fog, vagy mégsem? „Mi vállaltuk, oké. Az RTL Klubbal még arról sem beszéltünk, hogy mennyi millió. Tízmillió, húszmillió adásonként? Esetleg százmillió? Igen, a százmilliót Gáspár Győzi és családja kapja meg ehósan. Ez már azt jelenti, hogy az adót levonják a százmillióból és mi tisztán kapunk. Nehogy Magyarországon azért is megtámadjanak, hogy én adócsaló vagyok.”

Ja, mégsem

Győzike, aki bevallotta, hogy néha ő is hazudik egy kicsit, később kicsit módosított az összegen. „Nem, nem bruttó százmilliót kapunk, bocsánat. Ha netalán akkora nagy sztár lennék, akkor annyit adnának. De annak a felének a felét sem adják. De kapunk azért elég szépen, meg tudunk élni, nem kell elmenni kuncsorogni a szomszédba, hogy adjál már pénzt egy kiló kenyérre.”

Jár, ami jár

Bár sokan támadták őt azért, hogy mennyit kaszál a sokak szerint nézhetetlen műsoráért, Győzike szerint minimum ennyi jár annak, aki hétről-hétre beengedi a tévékamerákat a lakásába. „Mi azért vagyunk túlfizetve, és azért vagyunk megfizetve, mert itt négy embernek a gázsijáról van szó: Evelyn, Virág, Bea asszony és Gáspár Győzikéről van szó. Tulajdonképpen itt megfizetik azt is, hogy kiadtuk az életünket, kiadtuk a lakásunkat, kiadtuk mindenünket, mi mindenünket megmutattuk. Mi nem annyit kapunk, mint egy sima riporter, aki bemegy és elmondja a híradót, hogy "jó napot kívánok, ez történt Bukarestben és Budapesten". Nekünk követik az életünket.”