horoszkóp

Győzike viselkedésre tanítja a fitneszgurut

2006.07.13. 13:05
Győzike nyílt levélben kéri Schobert Norbit, hogy kérjen tőle bocsánatot azért, mert meggyanúsította, hogy a gyomorgyűrűje miatt fogyott. Arról is beszél, hogy kizárólag a Fatminator nevű készítménynek köszönheti nyaralás előtti fogyását. Gáspár és Schobert nincsenek rosszban, a vita valójában két rivális fogyasztótabletta, a Győzi-féle Fatminator és a Norbi által fémjelzett NorbiFit között folyik.

Nem mi bujtottuk föl Győzikét, hogy pont most intézzen Schobert Norbinak címzett nyílt levelet a sajtónak. Levelében Győzike arra szólítja föl Schobert Norbertet, hogy kérjen tőle nyilvánosan bocsánatot azokért az állításaiért, miszerint Győzi gyomorgyűrűt viselt.

Intim felvételek

Kattintson a nagyitáshoz!

A levélhez mellékelt egy július 12-i keltezésű, magánrendelésből származó hasi ultrahang leletet is, melyben ez a mondat áll "A gyomor vetületében idegen test nem látszik". A mondat nyilván a jelenlegi állapotot jelöli, így nehéz megmondani, Norbi korábbi vádjai igazak-e vagy sem. Egy gyomorgyűrű ugyanis nem válik a szervezet örökös részévé, ahogy berakták, úgy ki is lehet venni. Amúgy a lelet eredménye alapján megnyugodhatunk, minden rendben van Győzi gyomrában.

Győzike elmondta, hajdúszoboszlói nyaralását szakította meg azzal, hogy szerdán Budapestre utazott (azért, hogy meggyomorultrahangoztassa magát).

Nagy mesélők

"A mai napig jóban vagyunk Norbival, komázom őt, csak az a baj, hogy minden újságban azt állította, hogy gyomorgyűrűvel fogytam le. Én meg azt akarom, hogy ne találgasson ki rólam senki dolgokat" - mondta megkeresésünkre Győzi, aki törökországi nyaralása közben hízott hét kilót. "Nem haragszom rá, de Benedek Elek már meghalt" - magyarázta tovább a levél megírásának indokait Gáspár Győző, egy irodalmi metaforával támogatva meg véleményét.

Megállapodtak?

Júniusban egyik feljelentőnk arról tájékoztatott minket, hogy Győzike és Norbi a legnagyobb egyetértésben tárgyaltak Norbi Moszkva téri, azóta már bezárt éttermében, pont a mellettük lévő asztalnál: "A beszélgetés felettébb kulturált volt" - jegyezte meg a feljelentő, aki képet is mellékelt a csúcstalálkozóról. Mi ennek a hírnek Győzi felháborodott leveléig nem is tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget.

"Persze attól még az étterembe eljárunk, főleg Evelyn miatt: a kisgyerek mindent ki akar próbálni. A Norbival el is beszélgettünk, bratyiztunk. A lényeg, amit szeretnék, hogy Norbi kezdjen el viselkedni!" - igazolta feljelentőnk éles szemét a magyar Ozzy.

Konkurenciaharc

Győzike egy ideje már inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel kísérletezik egy Fatminator nevű fogyasztószerrel, melynek ő a reklámarca. Nem ez az első próbálkozása: ezt megelőzően már a Metabol és a Katabol nevű szerek hatékonyságáról is próbálta meggyőzni a fogyni vágyókat. Norbi ugyanakkor NorbiFit néven hirdet hasonló összetételű étrend-kiegészítő tablettát. Norbi a Színes Bulvár Lapnak elmondta, hogy amit Győzike reklámoz - már ha tényleg táplálékkiegészítő - az mozgás és helyes táplálkozás nélkül senkit nem fog lefogyasztani. A vita tehát nem a gyomorgyűrűről szól, mint inkább a rivális fogyasztószerek harca.

Győzike elmondta, most is szedi a szert, és szeptembertől akar piacra törni egy "étrendkiegészítővel", ennél többet azonban egyelőre nem volt hajlandó elárulni nekünk, mint ahogy a levelében szereplő "Norbinak mindenki csak addig kell, amíg pénzt és hírnevet hoz neki. Nem véletlen, hogy a süllyedő hajóról sokan menekülnek." mondatot sem kommentálta.

Norbi kiborult

Norbi Update módszerét kritizáló sorozatunkra az érintett korábban nyílt levélben reagált, majd amikor mi ezt nyilvánosságra hoztuk, kiborult. Schobert Norbert a Színes Bulvár Lapnak elmondta, a "nyílt" szót az "őszinte" szinonimájaként használta, és nem gondolta, hogy levelét - melyben magát "alacsony, kövér, csóró, rendőr, apátlan, gátlásos kis zsidó gyerekként" aposztrofálja - leközöljük.

Ezt némlieg cáfolja, hogy a "nyílt levél" témamegjelenésű levelet a Velvet újságírói mellett a Story és a Best főszerkesztőjének, a Színes Bulvár Lap és a TV2 munkatársainak is elküldte. Végül nyílt levelét róla írott cikkeinkkel együtt teljes terjedelmében a norbi.hu oldalon másodközölte, anélkül, hogy ehhez az engedélyünket kérte volna.